Joulufiilistä etsimässä


Yleensä tähän aikaan marraskuuta meillä on ollut jouluvalmistelut jo täysillä käynnissä. Nyt on hieman joulufiilis hukassa. Jotenkin tämä marraskuun loppu tuli kuin varkain, niin vauhdilla. Lisäksi kaunis valkea maa on enää muisto vain, kun vesisateet ovat vieneet kaiken lumen.


Kun sain tytön päiväunille, laitoin kyntteliköt ikkunoille. Askartelin vähän joulujuttuja askartelumassasta. Jos illalla lämmittäisi vaikka vähän glögiä. Ehkä se joulufiilis sieltä jostain vielä löytyy. Onhan tässä aikaa.


P.S. Sunnuntaihin asti on aikaa osallistua Mokkamestareiden joulutuotteiden arvontaan täällä klik!
P.P.S. Muistakaa myös kiva Ninnimoi-arvonta. Sinne pääset tästä klik!
P.P.P.S. Ihanat Hammi's Design kortit saatu joulutervehdyksenä. Kiitos niistä vielä Mrs Sinn! <3

10 kommenttia

 1. Tämä lumettomuus syö kyllä niin joulufiilistä. Onneksi on tosiaan vielä aikaa, vaikka kiriikin nopeasti.

  VastaaPoista
 2. Muina vuosina mulla on ollut kaikki lahjat valmiina marraskuun alussa mutta nyt ei ole ainuttakaan , eikä edes oikein huvita tuo homma :/ Oon kyllä tietoinen mitä nuorimmainen lahjaksi saa ... Kotiin se joulu alkoi hiipiä kahden nuorimmaisen myötä :) <3

  VastaaPoista
 3. Vähän sama tunnelma täällä, on niin mustaa ja synkkää, ettei tahdo oikein uskoa joulun olevan täällä ihan justiinsa... Huomenna on koiranäyttely, mutta ajattelin, että jos sunnuntaina sais vähän jotain joulujuttuja kaiveltua esiin, edes kyntteliköt. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttelikköjä täälläkin tosiaan on kaivettu esille ja niiden myötä koti näyttää jo jouluisemmalta.

   Poista
 4. Muutettiin viikko sitten omaan rintsikkataloomme ja silloin eka yö oli niin ihana, kun piha oli aivan luminen. Vaikka muutto oli aivan yhtä kaaosta, mutta ne 2 päivää jolloin oli valkoista kyllä huomasi miten se lumi antoi energiaa. Toisaalta rakastuin tähän kotiimme entistä enemmän, vaikka pihamme on pienoinen ensi kesän työmaa (entiset omistajat olivat boheemeja ja kasvien varjelijoita..)

  Onko noi sun tähdet taikataikinaan vai johonkin massaan tehtyjä? Kerrassaan ihanannäköiset. Vähän himottaisi itsekin tollaisia tehdä, vaikkakin tässä kodissa kyllä muutakin hommaa on....Jotta jouluksi olisi edes tavarat kaapeissa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea uuteen kotiin! :) Tämä massa on Prismasta ostettua. Se kuivaa huoneenlämmössä noin vuorokaudessa.

   Poista
 5. Täälläkin on joulufiilis totaalisesti hukassa. Mutta kuten sanoit: onhan tässä aikaa :)

  VastaaPoista