Kuppi kuumaa + ARVONTA!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!Odotan jo, koska maa on valkoinen ja voi kerätä mukavan punan poskille narkuvassa pakkashangessa kävellessä. Kun sisälle voi tulla hytisten lämmittelemään, laittaa lämpöisen viltin niskaan ja ottaa mukin kuumaa teetä. Pimeään aikaan on myös mukava kutsua ystävät koolle, kattaa pöytään herkkuja ja laittaa kahvi tippumaan.


Mielestäni lämmittävät ja virkistävät kahvit ja teet kuuluvat ehdottomasti tulevaan talvikauteen. Olinkin todella iloinen, kun sain tilaisuuden tehdä yhteistyötä Mokkamestareiden kanssa. Heidän tuotteensa ovat minulle kovin tuttuja. Olen vieraillut paahtimolla useita kertoja ja ostanut tuoretta kahvia ja teetä sieltä suoraan. Itse hyväksi todettuja tuotteita on helppo suositella muillekin.


Reija Paakkinen ja Mika Hannuniemi perustivat Mokkamestarit vuonna 1990. Mokkamestareiden laadukkaaseen valikoimaan kuulu niin tummapaahtoiset espressosekoitukset, alkuperäiskahvit kuin erilaiset maustetut kahvilaadut. Myös teet olivat heillä alusta asti valikoimissa ja ne löytyvät nykyään Teetaikurit tuotemerkin alta. Heidän kahvit paahdetaan ja tuotteet valmistetaan Ylöjärvellä sijaitsevassa paahtimossa. Siellä voi päästä kurkkaamaan, kuinka kahvi valmistuu perinteisin menetelmin käsityönä. Suosittelen vierailemaan paikan päällä ja nauttimaan huumaavista tuoksuista!


Heidän tuotteista omiin suosikkeihini kuuluvat mm. marjoilla ja hedelmillä maustetut mustat teet Tammerkoskitee ja Ystävän tee. Granaattiomenalla maustettu valkoinen tee Syysaurinko on ihanan piristävä. Mexican Mango puolestaan vie ajatukset jonnekin lämpimään mangon ja chilin vivahtein. Viime joulun alla ihastuin Joulun Valo teehen, joka maistuu sopivasti kanelille ja joululle. Vaikka en varsinaisesti kahvin ystävä olekaan, laadukas kahvi maistuu aina. Silloin kupistani löytyy useimmiten Wanhanajan Vaniljakahvia tai näin joulun alla Joulukahvia.


Yhteistyön myötä minulla on nyt iloa arpoa teille heidän joulutuotteitaan kahden palkinnon verran. Toisena palkintona matkaan lähtee Joulukahvi ja Joulun Valo tee. Toisesta paketista puolestaan löytyy Joulukahvi ja Maustamaton Joulusekoitus.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:
1. Yhden arvan saat kertomalla mitä kupistasi yleensä löytyy.
2. Toisen arvan saat olemalla blogini seuraaja 
Googlen käyttäjäraadissa, Bloglovinissa, Instagramissa tai/ja Facebookissa.
3. Kerrothan kuinka monella arvalla olet mukana. Olisi mukavaa, jos voisit jättää sähköpostiosoitteesi, niin saan sinuun varmuudella yhteyden ja voiton matkaan, mikäli onni suosii.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 29.11.2015.

Mokkamestareiden tuotteita voit ostaa suoraan heidän paahtimolta (Kuukuja 8E, 33420 Tampere), heidän kahvilastaan VerkatehtaankadultaTampereen keskustasta (Verkatehtaankatu 9) tai verkkokaupasta (klik!). Lisäksi tuotteita löytyy useilta jälleenmyyjiltä ja marketeista.

99 kommenttia

 1. Kahdella arvalla mukana, melko usein kupista löytyy ihan perus juhlamokkaa, joskus sentään jotain erikoisempaakin, näin joulun alla tykkään kovasti mm. kardemummakahvista :)

  VastaaPoista
 2. Yleensä kupista löytyy tummaa kahvia mutta joskus myös teetäkin. Kahdella mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukana. Mun kupista löytyy yleensä tylsästi ihan tavallista Juhlamokkaa tai Presidenttiä. Teetä en oo koskaan osannut juoda, pitäis varmaan taas monen vuoden tauon jälkeen yrittää maistaa. :)

  VastaaPoista
 4. Tummapaahtoista Reilun Kaupan kahvia. Yhdellä arvalla mukana.
  -Kipsuli-
  fredriikka1@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla mukana. Tee maistuu näin ilmojen viilennettyä..:)
  irmastiina@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kupissani on (nytkin) kahvia maitotilkan kera. :) Kahdella arvalla arvontaan mukaan. sari-h(a)suomi24.fi

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukana.
  Kuvistasi löytyy joko maitokahvia, vihreää teetä tai valkoista teetä.

  VastaaPoista
 8. Kahdella arvalla mukana.
  Kuvistasi löytyy joko maitokahvia, vihreää teetä tai valkoista teetä.

  VastaaPoista
 9. Mukana kahdella arvalla, kupissani on mustaa kuumaa kahvia.

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Yleensä herkuttelen ihan normi kahvilla ja sitten kun tekee mieli jotakin erikoisempaa niin sitten joku latte tai chocokahvi.
  Mukaan kahdella.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Kupistani löytyy aina vain teetä. En kahvia osaa juodakaan :)
  Kahdella arvalla mukana!
  aidafounnn@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. kupistani löytyy yleensä kahvia. Mukana 2:lla arvalla. hannu.raty@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 14. Kupista löytyy aamulla kahvia mutta illalla juon usein teetä, koska se ei vaikuta piristävästi. Usein illalla juon valeriaanaa sisältävää teetä tai jotain calming-sekoitusta. Kahdella arvalla tulen mukaan ja kiitos, kun muistutit Mokkamestareista. Olen joskus saanut lahjaksi heidän kahviaan. Kiva, kun on verkkokauppa, joten me kauempana asuvatkin voimme tilata sieltä.
  nina40fi@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Kahdella arvalla mukana. Mun kupposesta löytyy lähes poikkeuksetta teetä, joskus pakkaspäivinä ehkä makeaa ja maistuvaa kaakaota.

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla mukana. Mun kupposesta löytyy lähes poikkeuksetta teetä, joskus pakkaspäivinä ehkä makeaa ja maistuvaa kaakaota.

  VastaaPoista
 17. Yhdellä mukaan kivaan arvontaan. Yleensä kupistani löytyy maitokahvia, joskus earl grey-teetä. Näin marraskuussa lämmin kaakaokin tekee terää ;)
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 18. Kupista löytyy yleensä English Tea Shopin teetä. Kahdella arvalla mukaan :)

  VastaaPoista
 19. Olenkin ostanut näitä lahjaksi. Omasta kupistasi löytyy kaakao tai tee. Kahdella mukaan. Syvalta.Sanna@Gmail.com

  VastaaPoista
 20. Olenkin ostanut näitä lahjaksi. Omasta kupistasi löytyy kaakao tai tee. Kahdella mukaan. Syvalta.Sanna@Gmail.com

  VastaaPoista
 21. Kahdella arvalla mukana. Ja vaihtelevasti löytyy juhlamokkaa, kultakatriinaa, saludoa . pirpanaunelmia@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Kupistani löytyy yleensä milloin minkäkinlaista teetä. Nyt olen haikaillut jouluteen perään -MUTTA- eipä löytynytkään citymarketin valikoimista. Höh.
  Seuraajanasi olen bloglovinin kautta, eli kahdella arvalla kokeillaan onnea. :)
  htiitu (at) gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi jos ei löytynyt. :( Olen nähnyt ainakin Tampereen Lielahden Prismassa heidän kahveja. Lisäksi paahtimolta, Verkatehtaankadun kahvilasta ja nettikaupasta voi ostaa heidän tuotteitaan.

   Poista
 23. Kahdella arvalla. Yleensä kupissa kaakaota mutta muutosta kaivataan! (:
  roosa.n-@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Kahdella arvalla olen mukana. Aamuisin juon tummapaahtoista suodatinkahvia, päivällä vihreää teetä ja illalla pakuriteetä. Joskus herkuttelen erikoiskahvilla :) suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 25. Yhdellä mukaan:)
  Tavallista juhlamokkaa on yleensä kupissani tai sitten haudutettua teetä!
  satu.kantoluoto@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Kahdella arvalla mukana. Kupistani löytyy yleensä juhla mokkaa tai kulta katriinaa. Kotoa löytyy kahvimylly, joten erilaisia kahvipapujakin tulee ostettua ja niistä itse jauhettua kahvia. Teetäkin tulee nautittua aina silloin tällöin. :) myytippa@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Juon murukahvia ja joskus lisaan joukkoon pahkina-tai vaniljanmakuista neskahvia.Kahvia tulee juotua aika paljon,kun sita on niin helppo valmistaa...
  Kahdella arvalla mukana...

  VastaaPoista
 28. Kupistani löytyy yleensä tavallista kahvia, joskus murukahvia tai cappucinoa jauheesta, välillä teetä eri variaationa: maustettua teetä, tavallista teetä hunajalla...rooibos teetä... Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 29. Yhdellä mukana! Yleensä kupistani löytyy tummapaahtoista Kulta Katriinaa.
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Kahdella mukana ja kupposesta löytyy teetä kun en kahvia juo, mutta kyllä tälläsille aina käyttöä olisi :)

  VastaaPoista
 31. Aamuisin ja iltaisin mustaa teetä. Pitkin päivää kahvia. Yleensä Juhla mokkaa. Joskus kahviloissa "revittelen" jollain erikoiskahvilla. Talvella ulkoilun jälkeen kuppiin solahtaa kaakaota.
  Kahdella arvalla onneani kokeilemassa!

  VastaaPoista
 32. Juhla mokkaa.... viikonloppuisin sentään yritän vähän panostaa, mutta silloinkaan ei nautiskelulle oikein jää aikaa, kun taapero vaatii huomiota.

  Olen kahdella arvalla mukana.

  -P (blues.drive.monster (a)hotmail.com)

  VastaaPoista
 33. Kupistani löytyy ehkä useammin kahvia, mutta teetäkin lähes yhtä usein. Mukana kahdella arvalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 34. Kupistani löytyy nykyään vain teetä ja sitä juodaan etenkin näin syksy/talviaikaan useita kertoja päivässä :) Tuo granaattiomena tee kuulosti houkuttelevalta. Kahdella mukana. lottakooo@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Earl Grey on mun ikisuosikki! Sitä löytyy aina kaapista. Chai on toinen lempparimaku. Tähän vuodenaikaan tulee maisteltua myös erilaisia jouluteen makuja. Kahdella arvalla mukana. :)

  VastaaPoista
 36. Minun kupista löytyy molempia kahvia ja teetä. Kahvia juon monta kuppia päivässä ympäri vuoden mutta heti syksyllä kun ilmat viilenevät huomaan että iltatee tupsahtaa mukaan kuvioihin.
  Onko mitään parempaa kuin juustonäkkäri ja kupillinen teetä :)
  Kahdella arvalla mukana.

  kayperemmalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 37. Kahella arpasella :) Kupista löytyy kahvia maidolla tai vihreää/valkoista/yrttiteetä fiiliksen mukaan. piia-sa @ hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Kahdella arvalla mukana! :) yleensä kupista löytyy jotain hedelmän makuista teetä :D

  ilona.haverinen@gmail.com

  VastaaPoista
 39. 2 arpaa
  Kupistani löytyy yleensä kahvia
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 40. Kupistani löytyy useimmiten teetä, erilaisia maustettuja mutta myös perusmustaa teetä. Kahdella arvalla mukana. Seuraan fb:n kautta.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 41. 2 arvalla mukana. Kupista löytyy useimmiten kahvia (tylsästi sitä perinteistä juhlamokkaa) ja iltaisin teetä - yleensä jotain Clipperin luomuteetä, mutta kausittain hurahDan aina johonkin, mitä sitten juon litratolkulla.. :D seuraan instagramissa :) kanervak@live.com

  VastaaPoista
 42. 2 arvalla mukana. Kupista löytyy useimmiten kahvia (tylsästi sitä perinteistä juhlamokkaa) ja iltaisin teetä - yleensä jotain Clipperin luomuteetä, mutta kausittain hurahDan aina johonkin, mitä sitten juon litratolkulla.. :D seuraan instagramissa :) kanervak@live.com

  VastaaPoista
 43. Kupista löytyy yleensä mustaa teetä, hunajalla maustettuna. Kahdella arvalla mukana! Seuraan sinua instagramissa ja nyt myös bloglovinin kautta :)
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 44. Kupistani löytyy yleensä vihreää teetä, Pure ja Orient parhaita :) yhdellä arvalla mukana :)

  anu.jaakonsaari@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Kupistani löytyy kahvia, tummaa, mielellään ranskalaispaahtoista, vahvaa! Kaksi arpaa, että saisin mahdollisimman hyvät mahdollisuudet suosikkipaahtimoni tuotteiden voittoon!
  aijafrantzi@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Jotain Mokkamestareiden 5/5 paahtoa jota "blandaan" parilla lusikallisella chili-suklaakahvia. Mutteripannussa tietenkin 😊

  VastaaPoista
 47. Ainoo kahvi mitä itse ostan on Juhla Mokka. Olis kiva kokeilla muitakin, mutta en ole raskinut ostaa.

  Kaksi arpaa, olen lukija ja seuraan myös instassa ja facessa. =)

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 48. Kahdella arvalla mukana, omasta kupistani löytyy yleensä kahvia mutta näin syksyisin ja talvisin tykkään juoda myös paljon teetä. :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Kupistani löytyy aamuisin luomu kahvia ja iltaisin kofeiinittomia teehaudukkeita ja olen kahdella arvalla mukana: seuraan instassa ja olen blogin lukija :)

  kisumirrinen@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Kupistani löytyy kahvia maitotilkan kera!
  Yhdellä arvalla mukana!
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 51. Yleensä kupistani löytyy teetä, mutta tykkään välillä juoda erikoiskahveja. :)

  2 arpaa.

  tt32232@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Tällä hetkellä glögiä, yleensä yrttiteetä! :) Kunhan joskus lakkaan imettämästä, siirryn taas juomaan herkkuani soijalattea. :)
  Kahdella arvalla mukana. :)
  leevilotta at luukku.com

  VastaaPoista
 53. KUpistani löytyy vihreää yai valkeaa teetä, ei kahvia. Tuoksuttelen kyllä mielelläni kahveja :) Yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 54. Nykyään sieltä löytyy päivittäin Pauligin Brazil-kahvia. Pehmeää paahtoa isosta mukista! Kahdella arvalla mukana. lotta.rupponen@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 56. Kahdella arvalla mukana, seuraan Bloggerin kautta :) Kupistani löytyy useimmiten teetä :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Minulla mukissa aamulla vahvaa kahvia, illalla teetä. Mukana yhdellä arvalla, mutta kahdella peukulla ;)

  VastaaPoista
 58. Kahdella mukana! Kupista löytyy pukka teetä tai perus juhlamokka kaffetta! jasminella82 ät gmail.com

  VastaaPoista
 59. Kahdella arvalla mukana!

  Minun kupista löytyy perusmokkaa, joskus herkkuhetkinä maistettua kahvia (suklaa näistä ehkä tähänastisista muistelluin), iltaisin kamomillateetä ja kylminä päivinä vihreää teetä :)

  Hyvä, että muistutit tästä ihanasta arvonnasta; oli jäänyt minulta ihan huomaamatta! Ja mailiosoite sulta varmaan löytyykin arkistojen kätköistä ;)

  VastaaPoista
 60. Hei. Kahdella arvalla mukana. Itse en juo kahveeta mutta mies juo minunkin edestä! :)

  VastaaPoista
 61. Hei. Kahdella arvalla mukana. Itse en juo kahveeta mutta mies juo minunkin edestä! :)

  VastaaPoista
 62. Oi miten kiva arvonta! Kupista löytyy yleensä espressopavuista jauhettua kahvia maidolla ;) Kahdella mukana!

  VastaaPoista
 63. Teekupista löytyy pukka-teetä, enemmän kuitenkin on käytössä kaffikuppi jossa on kulta katriinaa. Kahdella mukana!

  VastaaPoista
 64. Teekupista löytyy pukka-teetä, enemmän kuitenkin on käytössä kaffikuppi jossa on kulta katriinaa. Kahdella mukana!

  VastaaPoista
 65. Kupistani löytyy ykeensä peruskahvia maidolla =). Mukaan kahdella arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Kupistani löytyy ykeensä peruskahvia maidolla =). Mukaan kahdella arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 67. HennaH
  Mukaan arvalla, kahvia ja teetä juon yleensäkin aika tasan yhtä paljon.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 68. Useimmiten kupissani on höyryävän kuumaa mustaa teetä.
  Kahdella osallistun (FB&Google). piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Kahvia on kupissani. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 70. kahvia, maidon kera. kaksi arpaa. mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Kahvia löytyy useimmiten kupista, mutta teellä nautiskelen. Blogger-lukijana kahdella mukaan.

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 72. Yleensä kupissa tummapaahtoista kahvia ja iltaisella useimmiten teetä, maustettua. Teelaatuja minulla on kaapissa useita ja mikään ei lämmitä paremmin kuin hyvä haudutettu tee.
  Lukijana mukana arvonnassa. mustankissantytar@luukku.com

  VastaaPoista
 73. Kupissa useimmiten maitokahvia ja kahdella arvalla mukana kivassa arvonnassa :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Kupissa useimmiten maitokahvia ja kahdella arvalla mukana kivassa arvonnassa :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Valkoista teetä :)
  marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 76. Hörppäsin just kahvista, kun muistin arvontasi =) Meillä juodaan Pirkanmaan paahtimon sekoituksia ja olisi mukavaa päästä maistaan, miltä Mokkamestareiden kahvit maistuu. Kahdella arvalla siis mukaan =) ihanoikeablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Ehdottomasti teetä :) Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 78. Yleensä kyllä löytyy tummapaahtoista kahvia, teetä harvemmin.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 79. Kupista löytyy melkein aina erilaisia teesortteja ja joskus kaakaotakin:)

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Kahdella mukana! Kupista löytyy useinmiten Löfberg Lilaa, makukahveja enemmän juhlahetkinä. :)

  VastaaPoista
 81. Kuppi on yleensä vain puolillaan ja siellä on mieheni suosimaa tummapaahtoista kahvia, esim Löfbergiä.
  Mukana olen kahdella arvalla.

  liisa.anni.maria(at)gmail.com

  VastaaPoista
 82. Voi miten kivaa oli löytää tämä blogisi! Noista Arabian sinikukkaisista astioista tulee aina mieleen Mummula :) Sainkin Muorilta itselleni saman sarjan vuoan, josta taitaa blogissani olla kuvakin. Minun kupposeni sisältää useimmiten kahvia, ja tällä hetkellä olisikin etsinnässä joku mainio joulumausteinen sellainen. Jään lukijaksi, ja osallistun siis kahdella arvalla :)

  jennajohannasi / www.lily.fi/blogit/inkaliljoja

  VastaaPoista
 83. Aamulla juon reilua kahvia ja illalla suklaa-vanilja-rooibosta. Arvontaan mukaan kahdella arvalla, sillä seuraan pilviraittia instagramissa.

  VastaaPoista
 84. Kupistani löytyy vihreää teetä tai lattekahvia :)

  Seuraan blogia Bloggerissa nimimerkillä Veera eli kaksi arpaa!

  veera.e.jokinen@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Kahdella arvalla mukana :) Mukistani löytyy Juhlamokan tummapaahtoa. Teetä ei koskaan.

  VastaaPoista
 86. Kahdella arvalla mukana, instassa seurailen.

  Kahvikupista löytyy Arvid Nordqvistin tummapaahtoista luomu-Rekoa kera kuuman maidon.

  VastaaPoista
 87. Kahdella arvalla mukana, instassa seurailen.

  Kahvikupista löytyy Arvid Nordqvistin tummapaahtoista luomu-Rekoa kera kuuman maidon.

  VastaaPoista
 88. Kello 17 saakka kupistani löytyy usein taviskahvia ja myöhemmin illalla vihreää-, tai Inkivääriteetä. Viikonloppuina saatan panostaa ja tehdä lattea. Kahdella arvalla mukaan! 😊

  VastaaPoista
 89. Kahdella arvalla mukaan! �� Mukissa yleensä tummapaahtoista kahvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja se osoite... elisan.ikioma @gmail.com. :)

   Poista
  2. Olen kahdella arvalla mukana. Olen suuri teenystävä ja pidän etenkin Mokkamestareiden ystävänteestä. ❤ Vien mokkamestareiden kahveja ja teetä usein ystävilleni lahjaksi,sillä ne ovat mieluisia ja arvostettuja lahjoja. shk.makinen@gmail.com

   Poista
 90. Onpas mukava arvonta! Omasta kupistani löytyy joko maitokahvia tai vihreää teetä. Arvonnassa mukana yhdellä arvalla.
  elamaakalliomaella@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Osallistun kahdella arvalla! Omasta kupistani löytyy vanilja rooibos teetä tai joskus kahvia maidon kera.

  Pinjanet (a) gmail.com

  VastaaPoista
 92. Kaksi arpaa.

  Kupistani löytyy yleensä maitokahvia. Joskus, kun köyhällä opiskelijalla on varaa, otan kahvilassa Cafe Mocchan tai maustetun latten ❤ (harvemmin siis on). Teetakin olen opetellut juomaan, rähän mennessä lempparia ollut mansikka ja mansikkakuppikakku teet!

  stix@hotmail.fi

  VastaaPoista
 93. Yhdellä arvalla mukana. Kupistani löytyy useimmiten Sadepäivän ilo - teetä. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 94. Kahdella arvalla mukana ja maitokahvia!
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 95. Ooh, vieläkö ehtii mukaan. :) Lattea tai teetä juon.

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista