Valmiit talvisukat


Eilen Muita ihanian talvisukissa (klik!) oli vuorossa kärkikavennukset. Ne sain tikuteltua iltapäivän aikana. Tänään vuorossa on se paras osuus: viimeistely ja sukkien ihastelu, jonka aloitin jo eilen. Tai no, langanpäiden pujottelu ei ole mitään hauskaa hommaa, mutta onneksi otin siihen varaslähdön jo perjantaina, niin eilen ei ollut enää paljoa pujoteltavaa. Lopuksi vielä kastelin ja muotoilin sukat Tiinan ohjeiden mukaan. Tänään aamulla sujautin kuivaneet sukat jalkaan ja hymy nousi korviin.
Vaikka väriyhdistelmä epäilytti aluksi, niin täytyy sanoa, että ihan kivat näistä tuli! Värityksen puolesta voisin  kutsua näitä oikeastaan kevätsukiksi. Mukaan sain mahdutettua myös pienen määrän lemppariani sinistä valkoisella pohjalla olevien vinopalkkien muodossa. Jämälankavarastot väheni mukavasti ja palkinnoksi sain itselle hyvän mielen. Voiko siis parempaa projektia ollakaan!Nyt taidan antaa käsien ja niskojen levätä, vaikka tekisi mieli aloittaa uudet sukat hieman eri väriyhdistelmällä. Tiina on myös lupaillut uutta vastaavaa tempausta, joten siihen viimeistään on lähdettävä mukaan. Joten kiitos Tiina vielä tätäkin kautta tästä harmaita päiviä piristäneestä tempauksesta! :)Värikästä sunnuntaita! :)

30 kommenttia

 1. No on hienot :) Sivusta seurasin projektia saamatta itse mitään aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 2. Onpa lystikkäät! :) ja lämpimän näköiset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ovat lämpimät, kun langanjuoksut tuovat paksuutta lisää.

   Poista
 3. Hienoja väriyhdistelmiä on tullut teidän taitureiden käsissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Mäkin oon ihastellut muiden väriyhdistelmiä. :)

   Poista
 4. Aivan ihanat ♥ Ja miten ihanan väriset ♥ Hyvä Sinä ♥

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat! Itse en ole ehtinyt edes ohjetta käydä vielä katsomassa! =(

  VastaaPoista
 6. Kauniit sukat! Noistä tulee ihan pääsiäisfiilikset. :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan leikkisän väriset ja raikkaat, keväiset sukat! Olen hurahtanut oranssiin, joten pitäisi teettää avokin mummolla jotkin kivat keätsukat. Itsellä ei tällä hetkellä ole aikaa ja viitseliäisyyttä alkaa neuloa, vaikka se silloin tällöin kiehtoisikin.

  VastaaPoista