Kevättä kohti

Näin helmikuussa alkaa jo huomaamaan, kuinka päivä pitenee ja valo lisääntyy. Tämän myötä tekisi mieli tehdä uudistuksia kodissa. Edes jotain pientä. Olohuone näytti heti jo keväisemmältä, kun ostin kaupasta kimpun tulppaaneita. Enempää siihen ei tarvittu. Olohuone onkin mielestäni kiva sellaisenaan. Muualle sen sijaan kaipaisin jotain muutosta.
Työhuone, joka on oikeastaan bloggausnurkkani, on kauhea sekasotku. Sinne on laitettu kaikki, mikä ei muualle mahdu. Siellä on vielä hoitopöytä. Lisäksi meidän vanhempien vaatekaappi löytyy sieltä, koska vinttiin sellainen ei mahdu ja oikeastaan se on myös paljon kätevämpi täällä. Lisäksi nurkat ovat täynnä muuta epämääräistä, kuten esimerkiksi pahvilaatikosta tytölle tehty prinsessalinna. :DJoten ehkä voisinkin aloittaa pienen kevätuudistuksen ihan vain siivoamalla. Ennen kuin pääsen toteutukseen asti, nautin näistä kukista (jotka nuupahti heti, vaikka leikkasin uuden imupinnan ja annoin olla tunnin kääressään). 

Kivaa alkanutta viikkoa! :)

10 kommenttia

 1. Ihailin juuri tuota tulppaanien nuupahtanaisuutta. Kauniin näköiset ja tuovat ihanaa väriä/keväistä ilmettä teidän olkkariin.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat! Minä myös sain heti sisustuskärpäsen pureman, kun valo alkoi lisääntymään. Mielessä pyörii jos jonkinlaista muutosta, katsotaan mikä niistä toteutetaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Itseni tuntien ehkä vain murto-osa pääsee toteutukseen, mutta ehkä jotain kuitenkin. :)

   Poista
 3. Arvaa mitä... Roudasin torstaina hoitopöydän pois meidän työhuoneesta.:D Ja työhuoneen hyllyt pursuaa papereita, joihin on vedetty yksi viiva vesiväreillä, muovailuvahaa, pumpulipuikkoja yms yms. Niin ja on siellä ne meidän aikuisten kansiotkin.
  Tää valon lisääntyminen saa aina kyllä sisustus ja raivaus innon kasvamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nyt haluaisi vaan siivota ja sisustaa! :D

   Poista
 4. Tuntuu, että jokaisessa kodissa vain pitää olla huone tai nurkka, johon sullotaan kaikkea jonninjoutavaa ;) Vaikka ne nurkat niin itseänikin ahdistaa, niin niin vain huomaan uuden pian syntyneen, kun entinen on karistettu nahoista ;)

  Tsemppiä siivoukseen, ja kevätaurinko on kyllä niin parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, mäkin uskon samaa. :) Meillä on kuitenkin nyt tuolla vintillä niin ruhtinaallisesti säilytystilaa, niin ainakin teoriassa noista nurkkien romuläjistä pitäisi päästä eroon. Enää vaan se toteutus uupuu. :D

   Poista
 5. Ihanat tulppaanit ja jotenkin omalla tavallaan niin herkänkauniit kun hieman nuupahtaneet. Kaunista teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ovat herkän näköisiä. Kiitos! :)

   Poista