Uutta sävyä keittiöön


Kävin maanantaina hakemassa jokusen värilastun sävyistä, joita olin viikonloppuna katsellut Tikkurilan sivuilta. Mukaani tarttui niin upeita sinisen kuin vihreän sävyjä. Vaikka sinisen ystävä olenkin, niin lopulta lähdin etsimään oikeaa sävyä vihreiden joukosta. Tiistaina huomasin Oblik-blogin Jutan (klik!) laittaneen Instagramiin oman suosituksensa täydellisestä vihreän sävystä. Se oli yksi niistä sävyistä, joita itsekin olin harkinnut meille. Tämä vahvisti ajatukseni, että N494 Nefriitti olisi paras valinta.


Eilen haimme maalia ja maalasin ensimmäisen kerroksen. Kun sain pienen sisustusassistenttini päiväunille, maalasin vielä toisen kerroksen. Ja kyllä, se on täydellinen! Ihana murrettu harmaaseen taittuva vihreä. <3 Harkitsin vakavasti myös mm. Vuonoa, koska olen ihastellut sitä Rautatieläistalon aulassa (klik!). Rohkeus niin voimakkaaseen sävyyn ei kuitenkaan riittänyt ja koska tällä hetkellä murretut sävyt viehättää, niin päädyin tähän valintaan. Tämä on mielestäni hyvä kaveri myös työhuoneemme murretun vihreän kanssa (S451 Maja), joka on mielestäni loistava pari vanhojen opetustaulujen kanssa.Nyt odottelen vielä pakettia saapuvaksi postin kautta ja sitten päästään vähän sisustelemaan keittiössä. En malttaisi odottaa! Joten jos vain ehdin, niin ehkä jo viikonlopun aikana on luvassa lisää kuvia keittiön pienestä muutoksesta.

27 kommenttia

 1. On hieno! Onko sama sävy siis molemmissa kuvissa (viimeinen ja toka vika), ovat niin eri näköisiä? Sellaiset sävyt ovatkin usein parhaita, jotka ovat erivärisiä eri valossa ja paikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) On sama sävy. Aamupäivän valossa tämä näytti ihan selkeästi vihreältä ja nyt illan hämärtyessä on taas (hieman sinertävä) harmaa. Muuttuu siis valon mukaan. :)

   Poista
 2. Hyvä valinta tosiaan <3 Muutoskuvia odotellessa...

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä sävy! Näyttää aivan ihanalta.

  VastaaPoista
 4. Kaunis väri. Täytyykin laittaa sävy muistiin.

  VastaaPoista
 5. Onpas tosi kiva sävy! Lisäkuvia odotellessa :D

  VastaaPoista
 6. On kyllä kaunis sävy! Laitankin sen muistiin, koska olen itse asiassa etsiskellyt joskus minäkin tuollaista murrettua vihreää. Sattuipa hyvin, vaikka varsinaista kohdetta minulla ei tälle sävylle juuri nyt akuutisti olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Laita ihmeessä muistiin, jos käyttökohde ilmaantuu vielä.

   Poista
 7. Aivan ihana sävy ♥ Jännittävää nähdä, millaisia muutoksia on luvassa =) Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 8. Tää sopii teille(kin) kuin nenä päähän! I-h-a-n-a <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiitos myös inspiraatiosta maalauspuuhiin.

   Poista