Ihana valo


Näin kevättalvella on aamuisin kiva herätä, kun ei ole enää säkkipimeää. Aurinko paistaa lempeästi vintin ikkunasta sisään ja silmät saa heti auki. On kiva hipsiä alakertaan aamupuurolle. Keittiökin kylpee valossa ja kaikki näyttää niin raikkaalta.

Kivaa alkanutta viikkoa!

13 kommenttia

 1. Kyllä kevät on ihanaa! Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen ihan fiiliksissä tästä valosta ❤️ Kyllä sun kelpaakin hiippailla alakertaan, kun on noin ihanat villasukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan ihanaa, kun on aamuisin ja iltaisin valoisaa. Kivaa viikkoa! :)

   Poista
 3. Kivaa ja valoisaa viikkoa sinullekin! Toivottavasti taudit on selätetty ja kevät saa alkaa ihan täysillä! Odotan ja pelkään, viimeistä (toivottavasti) kipsiviikkoa "vietän" ja pääsiäisenä toivottavasti iloitsen käden hoidon onnistumisesta.
  Vinttitunnelma teillä on aivan mahtava ja aamukahvit valoisassa keittiössä ihan huippua, muista ahmia tunnelmaa joka aamu :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Toivottavasti käsi on parantunut kunnolla. :)

   Poista
 4. Näinhän se on! Tulee herättyäkin taas aikaisemmin, kun on nuo valoon reagoivat herätyskellot.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olisin mäkin voinut nukkua vähän pidempään kuin klo 6 asti... :D

   Poista
 5. Kommentoin aiempaan postaukseen kasvitaulusta, mutta tässähän tekstissä se komeili. No, uudelleen siis samat sanat: upeat kuvat, yksityiskohdat ja tietysti tuo Ebba Masalin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Taulu on hyvin Ebban oloinen, mutta on jonkun toisen tekemä ja saksalaista alkuperää. Ihan oikea Ebbakin meiltä kyllä löytyy. Kauniita molemmat. :)

   Poista
 6. Kauniita kuvia! On tätä kevään aurinkoa jo odotettukin, jotenkin kaikki on paljon mukavempaa (jopa ne aamun herätykset) kun on valoa. :)

  VastaaPoista