Koeputkimaljakko

Kolmisen vuotta sitten vanhan lukioni irtaimisto myytiin, koska siellä oltiin kärsitty pitkään huonosta sisäilmasta ja lopulta koko rakennus päätettiin purkaa. Löysin irtaimistokirppikseltä vaikka mitä aarteita (klik!), joista yksi oli tämä vanha puinen koeputkiteline.


Mieleeni tuli heti, että haluan käyttää sitä jotenkin sisustuksessa. Koeputkia siihen ei valitettavasti ollut. Nyt eräs päivä muistin taas telineen olemassaolon ja pikaisen googlettelun jälkeen sain laitettu koeputket korkkeineen tilaukseen.Nyt se sitten täyttää maljakon virkaa. Napsin siihen muutaman neilikan keittiöstä (klik!). Odotan jo kesää, kun saan kerätä siihen kauniita kukkia tienpenkalta tai puutarhasta. 

Kivaa perjantaita ja viikonloppua! :)

19 kommenttia

 1. Kivalle näyttää! Ja ihailin myös sohvapöytää... juuri tuon tapainen sopisi meillekin tosi hyvin!

  Pakko oli myös käydä katsomassa nuo muut löydöt samalta kirppikseltä. Aivan ihana kirsikkaopetustaulu! Onko se Masalinin? En ole törmännyt vastaavaan, mutta menee heti toivelistalle, ois niin nappiosuma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sohvapöytä on ollut tykätty hankinta. Ostin sen pari vuotta sitten Ikeasta. Se ei taida enää kuulua valikoimiin, valitettavasti.

   Kirsikka-opetustaulu on kovin Ebban tyylinen, mutta on saksalaista alkuperää.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kaunis maljakko idea, mulla olisi noita koeputkia, mutta ei telinettä. Täytyisi varmaan askarrella itse teline. Ihanaa viikonloppua teille ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse askarreltu teline olisi varmasti kiva. :)

   Poista
 4. Hieno! Ja ohhoh mitä muitakin aarteita olit silloin samalla löytänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Aikamoisia aarteita löysin ja vieläpä tosi edullisesti. :)

   Poista
 5. Onpa kiva! Ja todella hauskaa, että maljakolla on oma erityinen historiansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Totta, on kivaa, että on jotain muistona omasta lukiosta, vaikka eipä tällaisia puisia telineitä enää omana aikanani käytetty.

   Poista
 6. Kaunis maljakko =) ja upeat kuvat ♥

  Ihanaa alkavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista