Mansen blogikirppis tulee taas!

Kuva: Rautatieläistalo (lainattu ystävällisellä luvalla)

Viime syksynä supersuosituksi noussut Mansen blogikirppis tulee taas! Se pidetään sunnuntaina 3.4. klo 11-14 Tampereella Finlaysonin alueella (Vooninki, Väinö Linnan aukio 13). Mukana on 20 bloggaajaa ja 5 designyritystä. 150 ensimmäistä saa ihan mahtavan ilmaisen goodie bagin, jossa on yhteistyökumppaneiden tuotteita! 

Myynnissä on mm. sisustustavaraa, vaatteita, kenkiä, koruja, leluja ja käsitöitä. Lisäksi mukana olevat yritykset Designverstas Omana (klik!), Nouki (klik!), Tuutilulla (klik!), Omashop (klik!) ja Punavuoren ranneke (klik!) myyvät omia tuotteitaan. Joten uskoisin, että sieltä löytyy jokaisen makuun ja tyyliin sopivaa ostettavaa. Käteistä kannattaa varata mukaan.

Itse olen mukana taustajoukoissa, joten siellä nähdään! Eikö niin? :) Jos haluat, niin voit klikkailla itsesi mukaan tapahtumaan Facebookissa (klik!). Sieltä löytyy vielä lisää infoa ja pääset kurkistamaan jo vähän ennakkoon, mitä kukakin tuo myyntiin. Rautatieläistalo (klik!) kirjoittikin jo omista myyntiin tulevista herkuistaan postauksen.

P.S. Viime vuoden kirppiksestä löytyy juttua täältä (klik!).

9 kommenttia

 1. Olen tulossa myymään. Minkälaista tavaraa ihmiset ostivat viimeksi? Kiva nähdä kaikkia kasvoja blogien takaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeksi näytti siltä, että ainakin pienet sisustustavarat ja vaatteet menivät hyvin kaupaksi. Itsekin odotan innolla muiden bloggaajien tapaamista. :)

   Poista
 2. Vitsit, mä niin toivon, että pääsen paikalle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset! Olisi niin mukava nähdä. :)

   Poista
 3. On kyllä tosi mielenkiintoinen kattaus paikalla. Toivotan kivaa päivää kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava tapahtuma tulossa. Takuulla kiva päivä tiedossa. :)

   Poista
 4. Jonottiko ihmiset jo paljon ennen klo 11 viime vuonna? Itse tulossa katselemaan tarjontaa ja olisi mukava kuulla miten viime vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olin jonottamassa viime vuonna. Olin paikalla muistaakseni puolta tuntia ennen ja noin 20 ihmistä oli edellä. Kun ovet avattiin, niin jonossa oli jo noin sata ihmistä. Ensimmäisen tunnin jälkeen ruuhka helpotti. Tänä vuonna on tosin isompi tila (ja enemmän myyjiä).

   Poista
  2. Kun lähtee rennolla fiiliksellä ja kiireettömästi matkaan, niin eiköhän sinne joukkoon mahdu. Tervetuloa! :)

   Poista