PääsiäistäTäällä pääsiäinen alkoi eilen pitkäperjantaina kokkailujen ja perheen parissa, kun kutsuin lähimmän perheen syömään. En ole mikään mestarikokki, mutta jos on hyvät raaka-aineet ja yksinkertainen selkeä resepti, niin ruoka onnistuu hyvin. Tällä kertaa sitruunakana, karjalanpaisti ja kermaperunat kelpasivat.

Pääsiäiskoristeluja en ole tehnyt juurikaan, vaan tiput ja muut odottelee yhä kellarissa varastossa. Rairuohoa (klik!) yritin kasvattaa huonolla menestyksellä. Saatiin vain kymmenen haituvan edestä pääsiäistunnelmaa. :D Koristeiden sijaan kukat ovat tuoneet tunnelmaa.

Tänään puolestaan käytiin omalla porukalla pienellä kirppiskierroksella. Mitään kovinkaan mullistavaa ei löytynyt, mutta niistä lisää ehkä myöhemmin. Muistuttaisin myös vielä, että viikon päästä sunnuntaina on mahtava, supersuosittu Mansen blogikirppis (klik!). Sinne on tulossa myymään monta ihmistä ihanien blogien takaa, kuten esimerkiksi Rautatieläistalo ja Voikukkapelto. Itse olen mukana taustajoukoissa ja uskon, että päivästä on tulossa ihan huippu!

Kivaa pääsiäisen jatkoa kaikille! :)

22 kommenttia

 1. Ihania pääsiäistunnelma kuvia! Toivottavasti pääsen tuonne blogikirppikselle olisi niin hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Olisi mahtavaa nähdä kirppiksellä. :)

   Poista
 2. Kodikasta ja kaunista! Hyvää pääsiäisen aikaa.

  VastaaPoista
 3. Kääk, paineita...! ;) Vitsi nuo seinän ja oven värit ovat kauniita. Muutenkin ihanat tunnelmat. Hyvää pääsiäistä! Ja viikon päästä sitten nähdään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä stressaa. :D Uskon että sulta on tulossa herkkuja myyntiin. Kivaa pääsiäistä teillekin ja nähdään pian. :)

   Poista
 4. Oi, ihania kukkia. Ja, tuota teidän seinää ihailen edelleen, täydellinen väri.
  Pääsiäisen jatkoja!

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköistä. Nähdään pian!

  VastaaPoista
 6. Toi keittiön seinän sävy vaan on ku tehty teidän taloon.♡ Oispa kiva joskus päästä tonne kirppikselle, monta tuttua bloggaajaa ja uskoakseni rutkasti aarteita myytävänä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toivottavasti pääset. Olisi kiva muokata. :)

   Poista
 7. Aivan ihania kuvia ♡ Upeita nuo narsissit! Eikä sitä kai kauheasti koristeita pääsiäisenä tarvitsekaan olla. Mun mielestä kukat riittää. Mä tosin unohdin ostaa nekin =)

  Iloista pääsiäistä =)

  VastaaPoista
 8. Miten mä löydän vasta nyt tänne?!?! Olen seuraillut sinua instassa jo vaikka kuinka ja kauan. Niin ihanaa saada aivoille tuuletusta blogisi parissa. Tänään tuntui ilta olevan aivan kaaos. Meillä ei tuo kellojen siirtäminen ollut hyvä juttu laisinkaan. Likka kukkuu ja kukkuu vaan ja äidillä alkaa nousta sauhu päästä. Nyt löysin blogiisi ja istun tässä lueskelemassa sinun vanhoja postauksia ja hymyilen. Kiitos <3 Ehkä pääsen rauhallisemmin mielen kohta yöpuulle. Luen kyllä vähän vielä blogiasi lisää <3 Terkuin Suvi fallen for and old chair- blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kuitenkin löysit tänne! Tervetuloa. :)

   Poista