Piristystä

Takana on aika kurja viikko. Olemme jo kuudetta päivää flunssassa Suukkosuun kanssa. Kuumetta ei ole onneksi ollut, mutta nuhaa ja yskää on riittänyt senkin edestä. Itse en ole maistanut tai haistanut yhtään mitään kolmeen päivään. Ei kannata siis syödä edes suklaata lohdutukseksi. Pahus. ;D

Jotain piristystä viikkoon on silti saatu muutamien kivojen ja kauniiden juttujen myötä. Iloa on tuonut keväinen postikortti*, uusi Muumimuki ja viikonloppukimppu. Lisäksi pikkuinen otti eilen ensiaskeleensa. <3 Aikamoinen höpöttäjä hän on ollut jo muutaman kuukauden ajan ja sanavarastoa löytyy, mutta liikkumisen kanssa hän on ollut hyvin varovainen.

Yhteenvetona voisikin siis sanoa, että loppujen lopuksi ihan jees viikko. Toivotaan vaan, että tämä sitkeä flunssa vihdoin helpottaisi.

Pysykäähän terveenä ja nauttikaa auringosta! :)

*Tulppaanimeri postikortti ostettu Ninnimoi Designilta.

23 kommenttia

 1. Oi, ihana positiivisesti jaksat kaikesta huolimatta ajatella. Pikaista paranemista teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi nyt voidaan jo paremmin. :)

   Poista
 2. Pikaista paranemista Teille<3 Onneksi viikkoon mahtui positiivisiakin asioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Loppujen lopuksi oli ihan hyvä viikko. :)

   Poista
 3. Kuusi päivää! Toivottavasti tämä ei ole samaa laatua, menossa on neljäs päivä ja ajattelin, että huomenna olisin jo kunnossa. Suunnitelmissa on huomenna aamulla herätä terveenä, toivottavasti en elättele turhia toiveita....
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti selviät vähemmällä. Pikaista paranemista sinnekin. :)

   Poista
 4. Hurjan sitkasta lunssaa liikkeellä, joka kuulemma painuu nopeaan keuhkoihin! Meillä 8v oli kahdeksatta päivää kuumeessa ja yskässä, jolloin päätin kiikuttaa lääkäriin. Keuhkokuume-diagnoosihan se. Kipkap lääkäriin jos pitkittyy! Ja pikaista paranemista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole onneksi ollut kuumetta, mutta kovin sitkeässä tämä tauti tuntuu silti olevan! Onneksi tänään oli jo vähän parempi päivä. :)

   Poista
 5. Toivottavasti flunssa alkaisi jo helpottamaan! Olen kaupassa kuolaillut kummankin uuden muumimukin perään, ne ovat niin ihania jälleen kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tänään vointi on ollut jo parempi. Vieläkään tosin täysin terveitä ei olla, mutta nyt eiköhän tämä tästä. :)

   Poista
 6. Ihanaa ensiaskeleet, varmasti ikimuistoinen hetki! Onneksi olet saanut pieniä iloja ankeaan viikkoon. Meillä toivuttiin keuhkokuumeesta lopulta hyvin, pitkät kaksiviikkoa ne olivat... Eikun roppakaupalla paranemisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ikimuistoinen hetki. <3

   Huh, on teilläkin ollut taudit tiukassa. Onneksi jo ohi. Täälläkin on jo paranemisen merkkejä. :)

   Poista
 7. Oi ensiaskeleet. <3
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 8. Ihana asenne sinulla ❤️ Toivottavasti saatte pian selätettyä tyhmän pöpön!

  VastaaPoista
 9. Meillä on remontointi ollut kauan katkolla, kun mies sairasti melko pitkään, joten sitkeitä tauteja on liikkeellä.
  Meilläkin on tyttöjen kanssa mennyt niin, että sanoja on tullut tosi aikaisin, mutta sitten liikkeelle on lähdetty varovaisemmin. Kaveripiirissä taas on ollut rohkeita liikkujia, mutta vähäpuheisia lapsia. :D Mutta kyllä ne erot jo on tasoittuneet. ;) Ihania ilonaiheita kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että toiset ovat niitä aikaisia höpöttäjiä ja toiset aikaisia liikkujia. Meilläkin tosiaan sanoja tullut jo aikaiseen ja nyt sanavarastoa on jo mukavasti ja tyttö osaa hyvin ilmaista itseään. :)

   Poista
 10. Onnea ensiaskelista :-) Meilläkin flunssat kestivät yli kuukauden, mutta se on kyllä ihan perussetti, eli aina ne kestää isolla porukalla pitkään. Nuorimmainen oli kyllä eniten kipeä, ja hänen flunssa kesti yli kolme viikkoa ja lopulta oltiin antibiooteillakin kun meni korviin. Nyt onneksi alkaa helpottamaan, ainakin ennen seuraavaa aaltoa. Pikaista paranemista sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, ikävää jos noin pitkään joutuu aina sairastaan. :( Onneksi tällä ollaan jo paranemaan päin. :)

   Poista
 11. Toivottavasti olette jo paranemaan päin. Ihania yksityiskohtia kuvissa ja tuo Ebba Masalin on vain niin upea! Onnea ensiaskelista!

  VastaaPoista