Puetaan koti


Olin eilen illalla Marimekon ja Asun-lehden järjestämässä Puetaan koti-tapahtumassa Tampereella Hämeenkadun Marimekon myymälässä. Paikalla oli Asun-lehden päätoimittaja Ulla Koskinen sekä stylisti Piia Kalliomäki. He loihtivat Marimekon kevään uutuuksien avulla kauniita ja luovia kattauksia.

Kevään uutuudet antavat mielikuvitukselle tilaa monikäyttöisyydellään. Esimerkiksi keittiöpyyhe sopii niin astioiden kuivaukseen, lautasliinaksi tai tuoreen leivän ympärille. Itselle mieleen jäi erityisesti kaunis pieni Flower-maljakko. Myös saumurilla rennosti, mutta siististi päärmätty Quilt-sisustuskangas ihastutti monikäyttöisyydellä. Sitä kun voisi käyttää niin pöytäliinana, verhona, sohvan päällä tai petauksessa. Myös Oiva-astioiden Tiara-kuvitus oli kaunis ja keväinen.

Ilta antoi paljon inspiraatiota omaan kotiin ja luulen, että jotain näistä kevään uutuuksista on aivan pakko hankkia. Varsinkin tuo Flower-maljakko ihastutti niin, että se taitaa olla pakko saada.

Kiitos vielä Retromodernin Suville, kun pyysit mukaan! :)

4 kommenttia

 1. Vierailin itsekin paikallisessa Marimekossa. Ihastelin kevään uutuuksia, kovasti tekisi mieli hankkia jotain kotiinkin. Ehkä täytyy palata liikkeeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kauniita uutuuksia! Itseäni jäi mietityttään ihana Flower-maljakko. Täytyy harkita, jos sen raskisi ostaa tai pyytää synttärilahjaksi. :)

   Poista
 2. Oli kivaa nähdä, vaikka olin hieman pikaiseen ja väsyneenä liikenteessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva moikata! Toivottavasti nähdään taas viikon päästä. :)

   Poista