Sitä-sun-tätä-huone


Meillä on alakerrassa huone, jota kutsutaan työhuoneeksi. Oikeastaan se on sellainen sitä-sun-tätä-huone, jossa on kaikkea mahdollista, joka ei muualle mahdu tai sovi. Nyt kun olen saanut vähän siivoiltua nurkkia ja ihana valo vaatii koko ajan tarttumaan kameraan, niin ajattelin kuvailla huonetta teidänkin iloksi.

Huoneen paras kolmikko on mielestäni vihreä seinän väri, String-työpiste ja vanha tuoli. Seinä on maalattu Tikkurilan värikartasta löytyvällä sävyllä S451 Maja. String-työpisteen hankin pari vuotta sitten, kun valkoiset osat olivat kivassa tarjouksessa. Sama tarjous (klik!) näyttää olevan nytkin 6.3. asti. Vanhan tuolin löysin Facebookin "Lumppulan" kautta. Hain sen mukavasti vain reilun kilometrin päästä. Lattiassa olevan maton olen kutonut itse joskus pikkutyttönä. Saatatte ehkä muistaa, että seinällä oli ennen kaksi vanhaa eläinaiheista opetustaulua, mutta nyt kun työhuoneen ja keittiön lipastot vaihtoivat paikkaa, taulut eivät enää mahdu seinälle. Täytyy siis keksiä niille toinen paikka.

17 kommenttia

 1. Ihana huone. Tuo seinän väri on kullä tosi upea! Ihana on kuvissa näkyvä kisukin, meillä asui joskus muinoin saman näköinen, Retu-herra.

  VastaaPoista
 2. Ihana huone, mielettömän upea tuo vanerinen työtuoli ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuoli on ihan mahtava. :) Se kuuluu niihin löytöihin, mistä en varmaan koskaan luovu. Harmi kun sen tausta ei ole selvillä.

   Poista
 3. Hauska nimi teidän ihastuttavalla huoneella. Seinänväri on kaunis ja juuri tuollaista tuolia metsästämme kun sinulla on työtuolina. Ja, ajatuksena on yhdistää juurikin string -hyllyn kanssa. Tykkkään siis kovasti teidän huoneesta!

  VastaaPoista
 4. Ihana huone. Ovi, seinä, hylly ja tuoli = täys kymppi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo ovat juurikin niitä omia suosikkejani tässä huoneessa. :)

   Poista
 5. Tuoli on mahtava, mutta myös lamput ihastuttavat. Kivoja mielenkiinnon herättäjiä, tykkään!

  VastaaPoista
 6. Tuo seinän väri on kyllä aivan täydellinen! Kaunis huone muutenkin :)

  VastaaPoista
 7. Todella kauniin värinen seinä tuokin teillä. Meidänkin työ/vierashuoneessa on vihreä seinä. Maalata täräytin sen basilikan vihreäksi ja olen vähän jälkeenpäin miettinyt oliko valinta oikea...tosin huoneesta ei oikein muutenkaan saa mitään selkoa, sillä se on vielä ihan kauheassa kaaoksessa, sinne kun kiikutetaan kaikki ylimääräinen.

  VastaaPoista