Elsan kuulumisia

Ei ole hetkeen tullut kirjoiteltua kissamme Elsan kuulumisia tänne, vaikka kisu välillä kuvissa vilahtaakin, joten ajattelin korjata asian. Maaliskuun alussa tuli kolme vuotta siitä kun Elsa muutti meille. Ikää hänellä on nyt noin 3,5 vuotta. Tarkkaa syntymäpäivää meillä ei ole tiedossa, kun hän oli löytökissa ja muutti meille Kissojen katastrofiyhdistyksen kautta. Nimensä Elsa hän oli saanut jo ensikodissaan ja me emme nähneet mitään syytä muuttaa sitä. Mainio nimi!

Elsa on yksi fiksuimmista kissoista, jonka tiedän. Hän on utelias, ihmisrakas ja sopeutuu hyvin muutoksiin. Ehkä hieman prinsessaluonnettakin löytyy, kuten tuosta täkkikuvasta voi päätellä. ;) Talvisin ulkoilu on ehdoton nounou, koska on kylmää ja märkää, mutta kesäisin ulkoillaan mielellään valjaissa.

Tytön Elsa on hyväksynyt uudeksi perheenjäseneksi. Ylimpiä ystäviä eivät vieläkään ole, mutta joskus jopa leikkivät yhdessä. Muutaman kerran Elsa on heittäytynyt lattialle tytön eteen paljastaen masunsa ja pyytäen rapsutuksia, joten jonkinasteinen luottamus on saavutettu. Tyttöä kissa kiinnostaa ja kovasti! Jos Elsaa ei ole hetkeen näkynyt, niin "kitiä" huudetaan painokkaasti paikalle. Yleensä Elsa vastaa kutsuun.

Kävimme pari viikkoa sitten vuosittaisella rokotus- ja terveystarkastusreissulla, niin siellä Elsan painoksi punnittiin 2,9 kg. Joten yhä hän on sellainen pikkukisu. <3 Aikuiseksi ja isoksi tuskin kasvaa koskaan. Edelleen olen joka päivä kiitollinen siitä, että juurikin Elsa muutti meille kolme vuotta sitten.

Täällä blogissa olen yrittänyt muistaa laittaa Elsa-juttuihin tunnisteen "Elsa-kissa" ja Instagramista tämän prinsessan löytää #elsakisu. Blogini löytää Instagramista tutulla nimellä Pilviraitti.

Sellaista tällä kertaa. Oikein mukavaa perjantaita kaikille! Se on pian viikonloppu. :)

19 kommenttia

 1. Voi kun Elsa on niin suloisen ja pentumaisen näköinen! Olisin veikannut iäksi 6kk :)

  Terkut Elsalle Iinalta, Oliverilta & Tikrulta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen pikkuinen söpöliini se on. <3 Elsa kiittää terkuista ja lähettää niitä sinne takaisin karvakamuille. :)

   Poista
 2. Elsan ilme on vaan niin suloinen! ❤ Jo kuvienkin perusteella olen tuumaillut, että aika pikkuinen rinsessa hän taitaa olla.

  VastaaPoista
 3. Onpa hän oikein söpö pieni prinsessa. Rapsutuksia täältäkin!

  VastaaPoista
 4. Oi, Elsa on niin pieni ja söpö ♥.
  Meillä on samantapainen tabbykissa, joka on otettu Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksestä. Robert painaa n. 6 kg :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elsa kiittää. :) Teillä onkin sitten vähän isompi kisu. :)

   Poista
 5. Ihanaa kun olet ottanut löytökissan, mietin itsekin sitä vaihtoehtoa, koska minulla oli maatiaiskissa joka eli upeat 18 vuotta. Jännitin jos löytökissalla olisi käytöshäiriöitä ja kuitenkin kissan tulisi tulla toimeen myös meidän neljän lapsen kanssa. Päädyin siis lapsiystävällisiin burmiin kun ystävälläni oli niitä kaksi ja pääsin sitä kautta tutustumaan tähän hurmaavaan rotuun. Mocha täyttää pian kolme, Milo on kaksi vuotias ja kesäkuussahan meille tuleekin jo kolmas burmankisu niin kuin Instassa jo kerroinkin :) Burmien elämään voit tutustua blogissani Burmanhurmaa.

  P.S. Kaikki kissat ovat mun mielestä aivan yhtä ihania, ovathan ne kissoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elsa on todella kiltti luonteeltaan. Luultavasti löytökissataustansa takia suhtautuu uusiin ihmisiin varauksella, mutta ystävystyy pian. Ei ole koskaan tehnyt mitään tuhmaa ja tulee hyvin toimeen tytön kanssa. :)

   Klikkailin itseni lukijaksi blogiisi. Täytyy lukea joskus ajan kanssa. :)

   Poista
 6. Voi mikä kaunokainen! Meillä tulee vanhemmalle kissalle ikää vappuna seitsemän vuotta, miten se aika kuluukin näin nopeasti! Yli viisi vuotta ollaan yhdessä menty ja aivan huippu aikaa ollut :) Nuorempi myös 3.5vuotias ja aikamoinen rasavilli edelleen, jotkut eivät vain koskaan kasva aikuisiksi ;) Rapsutuksia ja terkkua meidän karvaisilta kavereilta!

  VastaaPoista
 7. Elsa muistuttaa vähän meidän Miina-mummoa, Miinalla on vaan pidempi karva ja 10 vuotta enemmän ikää :) Meillä oli Rekku Rescuista toinenkin ihana pörröturkki, mutta Tahvo kuoli äkillisesti munuaisvaivoihin 1,5 vuotta sitten. Haluaisin kovasti toista kissaa, mutta annetaan Miinalle nyt kumminkin rauhallisen leppoisat eläkepäivät, sillä se viihtyy selkeesti paremmin yksin kuin toisen kissan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, teillä onkin ihana Miina-mummo. :) Elsa oli ensikodissaan ainoana kissana ja on toistaiseksi viihtynyt meillä hyvin yksin. Saattaa ehkä ollakin sellainen kissa, joka nauttii perheensä jakamattomasta huomiosta. :D

   Poista