Mahtava viikonloppu!


Kävijäennätys, uusia ystäviä ja mahtavaa ruokaa. Niistä koostui meidän huikea viikonloppu Finlaysonin upeassa tehdasmiljöössä Vooninki-salissa.Lauantaina tapasimme bloggariporukalla. Laitoimme tilaa kuntoon illanviettoa ja seuraavan päivän kirppistä varten. Kävimme valitsemassa yhdessä Sådant är livet-blogin Annican kanssa kukkia illallispöytään Puketista ja katoimme pöydän myymässä olleiden bloggareiden laittaessa pöytiään myyntikuntoon. Tämän jälkeen oli vuorossa kokkailua Arto Rastaan opastuksella. Arto Rastas on avannut tammikuussa 2016 Aleksanterinkadulle Dining 26 by Arto Rastas ravintolan, joka tarjoilee Välimeren makuja. Tällä teemalla teimmekin illallisen. Menu kuului näin: pitaleipä ja tsatsiki, mintulla maustetusta porkkana-pähkinäsalaatti ja kananrinta Ras El Hanout, tabbouleh ja korianterimajoneesi. Aterian kruunasi hiilihappojäällä valmistettu sitruunasorbetti, tähtianiksella maustettu marjasalaatti ja basilikavaahto. Kerrassaan herkullista! Lisäksi Marks & Spencer oli muistanut meitä bloggareita kivalla tuotekassilla. Herkuttelun lomassa tutustuimme toisiimme, rupattelimme ja nautimme Penan musiikista.


Itse kirppispäivä valkeni kostean kylmänä, mutta se ei tuntunut haittaavaan juurikaan iloisella mielellä matkaan lähteneitä kirppistelijöitä. Ensimmäiset olivat jo jonossa eväiden kera, kun itse saavuin paikalle puoli kymmenen maissa. Mahtavaa, saitte hymyn huulille! :)

Kaikilla oli perhosia vatsassa ja hymy korvissa, kun näimme jonon kiemurtelevan ulos Väinö Linnan aukiolta ennen ovien aukaisua. Kun ovet viimein avattiin, olin vastaanottamassa asiakkaita Annican kanssa ja jaoimme 150 ensimmäiselle mahtavat tuotekassit, jonne yhteistyökumppanimme olivat lahjoittaneet tuotteita. Goodie bagit menivätkin loppuun yhdessä hujauksessa! Ensimmäisen tunnin aikana jonoa ja tungosta riitti, joka tämän luokan tapahtumassa olikin odotettavaa. Onneksi ihmiset olivat liikkeellä oikealla asenteella. Loppuajan oli hyvinkin väljää ja sisälle pääsi jo jonottamatta. Silloin olikin hyvä tehdä ostoksia rauhassa ja tingata. Mikä parasta, rikoimme kävijäennätyksen 1100 kävijällä! :) Kiitos teille kaikille, kun kävitte! :)

Iso kiitos vielä tapahtuman emännälle Retromodernin Suville ihan kaikesta! Oli kiva tutustua teihin:

Kiitos myös, kun olitte mukana myymässä:

Kiitos yhteistyöstä: 
Werstas

Tämä ei todellakaan jää tähän, vaan syksyn kirppistä suunnitellaan jo! Joten jos tällä kertaa tapahtuma jäi välistä, niin tulethan ensi kerralla. :)

22 kommenttia

 1. Näyttää paljon tasokkaammalta ja monipuolisemmalta kuin Helsingin blogikirppis, jossa kerran kävin suurin odotuksin. EN toista kertaa ole sinne vaivautunut. Tsemppiä seuraavaan. On vaan niin kaukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppis oli kyllä monipuolinen, koska mukana oli monenlaista bloggaajaa ja vieläpä muutama yritys. Luultavasti kaikille ja jokaiseen tyyliin löytyi jotain. :)

   Poista
 2. Oli kyllä kiva viikonloppu, kiitos seurasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Oli tosi mukava tutustua. Toivottavasti nähdään taas pian. :)

   Poista
 3. Oli mahtavaa! Kiva oli saada kasvot tyypeille blogien takana:) Kiitos <3

  VastaaPoista
 4. Olipa kaikin puolin mukava viikonloppu! Tosi kiva oli myös nähdä kasvotusten <3

  VastaaPoista
 5. Kivaa oli ja nyt väsyttää! :D Mutta josko se tästä!

  VastaaPoista
 6. Onpas ollut monipuolisen ja kivan näköinen tapahtuma! Nuo kirppispäivät houkuttavat kyllä aina väkeä paikalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen tämä todella oli! Oli mahtavaa, kun niin moni tuli käymään. :)

   Poista
 7. Tosi kivan näköistä kyllä, ehkä ensi kerralla sitten tavataan siellä ❤️

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa aivan loistavalta! Hieno tapahtuma.

  VastaaPoista
 9. Voin kyllä uskoa, et viikonloppu oli mahtava, kun näitä kuvia katsoo :) Kiva olisi joskus itsekkin päästä mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä huippu viikonloppu! :) Pähkäilin pitkään, uskallanko lähteä mukaan, mutta se kannatti. Sain kasvot lukemilleni blogeille ja uusia mahtavia ystäviä. Suosittelen siis lähtemään tällaisiin tapahtumiin mukaan. :)

   Poista
 10. No varmasti oli ihan huippu tapahtuma! Kyllä tonne on joskus päästävä pyörähtämään. Samalla miniloma Manseen.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä peukutan minilomaa Manseen. Syksyllä tulet, eikö niin? :)

   Poista
 11. Kuullostaa kyllä huippu viikonlopulta. Ihan mahtavaa, että paikalla oli tunnelma katossa. Ehkä syksyllä sitten pääsee itsekin pelipaikalle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kerrassaan mukava viikonloppu ja kirppis ylitti kaikki odotukset. Toivottavasti pääset ensi kerralla käymään. :)

   Poista