Mittakipot


Pari viikkoa sitten teimme pienen retken Hämeenlinnan suunnille. Kohteinamme olivat Tiirinkosken Tehdas ja Parolan Rottinki. Tiirinkoskella olen käynyt kerran pari vuotta sitten. Nyt myymälä on kuitenkin laajentunut ja sinne on avattu kahvila, niin ajattelin että voisi olla kiva käydä siellä uudestaan. Paikka on myös mukava kohde lasten kanssa, koska pihalta löytyy monenlaista kotieläintä, joita pääse ihastelemaan.

Minulla on nyt menossa jonkinlainen järjestely- ja karsimisinnostus, joten molemmissa paikoissa tyydyin lähinnä ihastelemaan asioita. Jotain oli kuitenkin mukava napata kotiinviemiseksi, niin päädyin Tiirinkoskella posliinisiin mittakippoihin. Ajattelin, että ne voisivat olla ihan pöydällä esillä ja ovat jokseenkin edustuskelpoisemmat ja katseenkestävämmät kuin ne muoviset. Näillä on mukava mitata aineet aamupuuroon. :) Parolan Rottingin kalusteet, varsinkin se ihana riippukeinu, jäivät mieleen, että ehkä jonain päivänä kun keksin sille paikan, niin palaan vielä ostoksille takaisin. :)

5 kommenttia

 1. Oi, hienot mitat olet löytänyt. Kelpais meillekin, niiden muovisten tilalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä ne muoviset ja kulahtaneet mitat voittaa. :)

   Poista
 2. Tosi kauniit mittakipat, minusta on ihanaa kun kaikki tarpeellisetkin välineet ovat ilo silmälle. Olen hiljalleen vaihtanut meidän kaikki keittiön rumilukset kauniimpiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Arjesta tulee kauniimpaa ja mukavampaa näin. :)

   Poista
 3. Nuo on todella nätit! Pienet asiat piristävät arkea mukavasti :)

  VastaaPoista