TiaraKävin pari viikkoa sitten Tampereen Marimekossa Puetaan koti-tapahtumassa (klik!). Siltä reissulta mieleen jäi etenkin pieni söpö vaaleanpunainen Flower-maljakko ja Tiara-kuosi, jota löytyy niin Oiva-astioista kuin tekstiileistäkin. Tiara-kuosi jäi niin vahvasti mieleen, että en voinut enää vastustaa kiusausta kulkiessani Marimekon myymälän ohi, vaan sieltä tarttui mukaan tyynynpäällinen.

Uuden tyynynpäällisen myötä olohuoneessa on nyt keväisempää. Samalla siivosin neulomani tyynynpäälliset ja virkkaamani torkkupeiton varastoon. Tuodaan ne sitten taas syksyllä esille ja lämmittämään. Nautitaan nyt olohuoneen vähän kevyemmästä tunnelmasta.

Ja arvatkaapa vaan, lähtikö tästä taas käyntiin sisustuskierre. :D Nyt tekisi mieli mennä penkomaan varastoja, jos sieltä löytyisi jotkut kivat, raikkaat verhot... Ja jos vaikka vaihtaisi vähän järjestystäkin...

Kivaa viikonloppua! :)

16 kommenttia

 1. On kyllä kaunis tyynynpäälinen! Minä olen jättänyt muutamat viltit pakkaamatta kaappiin kevään tultua, vien ne parvekkeelle kunhan saadaan tuota vähän keväisempään kuntoon. Oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Parvekkeella vilttejä varmasti vielä tarvitaan. :)

   Poista
 2. Kaunis kuosi tyynyssä...meilläkin kaipaa sohvatyynyt päivitystä keväisempään..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Mä tykkään päivittää sisustusta aina keväisin.

   Poista
 3. On tosi kaunis kuosi! Huolisin meillekin :)

  VastaaPoista
 4. Noinhan se näpsäkästi lähtee liikkeelle tuo sisustuskierre, mutta ei paha juttu ollenkaan. Kevät tulee jotenkin konkreetimmin kotiin, kun sitä hieman päivittää. Marimekon tyyny on raikas ja sopii kevääseen ja verhojen vaihtaminen tuo aina aivan uuden fiiliksen tilaan. Itse ajattelin kokeilla jopa verhottomuutta parissa huoneessa kesän ajan, saas nähdä totunko:))) Mukavia kevättouhuja teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! :) Mä oon verhoihmisiä, niin en tiedä osaisinko olla täysin ilman verhoja. Jotkut raikkaat, keväiset olisi kivat.

   Poista
 5. Helposti kyllä lähtee sisuksista käyntiin, ei tarvitse kuin yksi uusi juttu tulla ja taas mentiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :D Saa nähdä mitä tästä vielä seuraa.

   Poista
 6. Toi kuosi on kyllä kaunis. Tosi raikas, mikä on tietysti talven jälkeen aina tervetullutta :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis kuosi. Täällä on hieman jämähdetty sisustuksen suhteen, eipä ole kevät vielä kotiutunut kokonaan. Täytyykin ryhdistäytyä. Vanhoja päällisiä löytyy kaapista vai pitäisikö itsekin hakea joku uusi päällinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ne vanhatkin voi näyttää uusilta, jos eivät ole olleet pitkään aikaan esillä. Mutta kyllä ne uudet hankinnat aina piristää. :)

   Poista
 8. Mulle tulee Marimekon Kuusama -kuosi tosta kuosista tosi paljon mieleen. Tykkään molellista. Nyt kun olen kotona ja katsonut lähes joka aamu Huomenta Suomee niin olen jo kuukausi tolkulla himoinnut samaa Marimekon Hattarakukka -tyynyä kuin ohjelman sohvalla on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon huomannut Hattarakukat! :D Sekin on ihana. :)

   Poista