Unikko kaadin

Jos saa tavaraa pois nurkista ja niistä vielä rahaakin, niin eikö sitten olekin lupa ostaa jotain tilalle? ;) Minulla on ollut nyt kohta kaksi viikkoa kirppiksellä pöytä. Mitään ennätystiliä sieltä ei tällä kertaa tule, koska myynnissä ei ollut mitään vanhoja aarteita, vaan pääasiassa vaatetta. Lisäksi myin vähän erikoisempaa tavaraa nettikirppiksen kautta. Pieni kassa on nyt kuitenkin kasassa ja ajattelin palkita itseni tästä siivousurakasta jollain pienellä.

Kuin tilauksesta Marimekolla on parhaillaan menossa ystävämyynti. Sieltä bongasin tämän ihanan Unikon 50-vuotisjuhlan kunniaksi tehdyn Oiva-kaatimen. Ajattelin, että tätä voisi käyttää niin kahvimaidolle kuin vaikka kastikkeille. Tuohon aarrehyllyyn se myös sopii kuin nenä päähän. Ja tuo seinän sävy, tykkään siitä niin mahdottomasti aina vaan!

Kivaa viikonloppua!

9 kommenttia

 1. Kaunis kaadin ja sopii tosiaan hyvin niin kahvimaidon kuin kastikkeenkin kaatimeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kaunis. Sopii myös muiden valkopohjaisten astioiden kaveriksi. :)

   Poista
 2. Juuri näin, kirppisrahoilla voi tietenkin ostaa jotain kaunista kotiin :) Minun kirppistuotot menevät uuden makuuhuoneen remonttiin ja sinne hommattavaan seinähyllyyn.

  VastaaPoista
 3. Unikko ei kuulu omiin suosikkeihin, mutta tuo on kyllä kaunis! Itse jonottelen kirppispaikkaa ihan ensimmäistä kertaa... kovin tuntuu olevan pitkät jonotusajat, kun 3-4vk arvioivat ja 120 oli minun edellä.

  VastaaPoista
 4. Unikko ei kuulu omiin suosikkeihin, mutta tuo on kyllä kaunis! Itse jonottelen kirppispaikkaa ihan ensimmäistä kertaa... kovin tuntuu olevan pitkät jonotusajat, kun 3-4vk arvioivat ja 120 oli minun edellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itsekään aiemmin ollut mikään unikkofani, mutta nyt sen juhlavuoden myötä tulleet tekstiilit ja astiat näyttää taas ajankohtaisilta ja raikkailta.

   Ohhoh, onpa siellä pitkät jonot. Itse sain kirppikselle pöydän sitten kun halusin.

   Poista