Materiarakkaus

Tykkään järjestää juhlia. Onhan niistä oma vaivansa, mutta olen vähitellen oppinut ottamaan rennosti järjestelyiden kanssa. Haaveilen siitä, että jonain päivänä meillä olisi iso ruokailuhuone, jossa olisi tilaa kattaa pöytä kauniiksi koko perhelle jouluisin. Sitä ennen on tyydyttävä näihin tehoneliöihin ja ihasteltava aivan ihania lahjoja, joita vieraat toivat viime viikonloppuna kolmekymppisilleni. En voi kuin ihmetellä, kuinka hyvin perhe taas tiesi mieltymykseni.

Siskoltani sain ihanan Marimekon Flower-vaasin puuterin sävyisenä kukkien kera. Sitä ihastelin jo Puetaan koti-tapahtumassa (klik!). Lisäksi paketeista paljastui Aarikan Ruustinna, Iittalan Vitriini, uusin Muumimuki ja Arabian Muumimamma-patsas. Vitriiniä olen toivonutkin, koska olen kaivannut paikkaa säilyttää päivittäin käytössä olevia korujani (mm. Riemupuodin Sae-korviksia ja Milanka Designin kisukorviksia). Vitriinissä ne ovat esillä, mutta silti pölyltä suojassa. Muumimamma oli oikein hauska yllätys. Se on hyvä lisä tänne meidän Muumilaaksoon (klik!). ;D

Kaiken kaikkiaan siis oikein onnistuneet pirskeet perheen kesken! Ei yhtään hassumpaa tämä vanheminen.

12 kommenttia

 1. Juhlien järjestäminen on ihanaa. Tykkään! Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlien myötä on kiva saada perhe tai ystävät kokoon, kun arjessa se voi olla haastavaa. Kiitos! :)

   Poista
 2. Minä myös rakastan järjestää juhlia, se on ihan parasta. Vaikka aina saan kauhean viime hetken stressin niin silti nautin siitä <3 Kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä oon vähitellen oppinut stressaamaan vähemmän. Toki aina ovea avaamaan mennessä miettii, että muistiko nyt kaikki ja onko kaikki nyt kunnossa vieraita varten.

   Poista
 3. Hyvää syntymäpäivää! Kylläpä ovat vieraat osanneet ostaa kivoja lahjoja. Silmän ja mielen iloksi. :)

  VastaaPoista
 4. Oi, sulla on ollut synttärit ♥ Onnea ja halauksia ♥

  Kauniita lahjoja =)

  VastaaPoista
 5. Heips! Löysin blogisi, kun etsiskelin tässä inspiroivia ja omantyylisiä sisustusblogeja. Blogisi kolahti heti ja jään ehdottomasti seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löysit tänne. Tervetuloa lukemaan! :)

   Poista