Aulan toinen puolisko
Eilen näytin teille miltä meidän nukkumiskolossa näyttää (klik!). Tänään ajattelin näyttää aulan toisesta puoliskosta kuvia. Mietinnässä on, pitäisikö tuohon sängyn reunaan viritellä verho tms. että sängyn saisi tavallaan kuin alkoviin ja samalla rajattua tätä nukkumispaikkaa muusta tilasta.

Aulan toisessa puoliskossa on vanha lipasto viherkasveineen. Se on edelleen siinä kunnossa, missä se tuli meille. Ei olla nähty tarvetta lähteä kunnostamaan sitä. Löytyypä aulasta myös pikkuinen ompelupiste. Se on saanut pölyttyä rauhassa hetken, kun ompeluinspis on ollut kesän myötä kateissa. Uusi järjestys on tuntunut nyt muutaman viikon totuttelun jälkeen oikein kivalta. Vielä ehkä pientä viimeistelyä (ja mielellään uusi sänky), niin tällä mennään taas pitkään.

Sateista huolimatta kivaa päivää!

11 kommenttia

 1. Kaunis koti, upeita kuvia.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia taas, nuo teidän rappuset ovat aivan upean väriset, tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olen ollut itsekin tyytyväinen sävyvalintaan. :)

   Poista
 3. Teillä on kyllä niin kaunista. Mielenkiintoista aina nähdä kuvia ja ratkaisuja vinokattojen alta, kun omassa talossa myös vinokatot. On sillain että aaa aivan, noinkin tuon tilan voi ratkaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinokattojen takia sisustaminen on kyllä hankalaa. Toistaiseksi tämä ratkaisu toimii.

   Poista
 4. Vihdoinkin pääsee näkemään tätä teidän yläkertaa. Meillä on ns.1,5 kerroksinen talo myös ja tuo vinokatto on 'haaste'. Vaatehuone ja sen ovet on vielä ratkaisematta. Parhaiten kyllä nukkuu tuon vinokaton alla, vaikka väliin sitä tulee kirottuakin. Samantyyliset rappuset kuin meillä. Oliko ne ihan tuonnäköiset kun talon hankitte? Meillä oli ihan karmeat puupaneelipalat laitettu vanhojen portaiden askelmien 'päälle'. Joulun alla hiottiin ja maalattiin.Listotusurakka odottaisi vielä jossain 'vaiheessa'. Mutta kiva nähdä tämä teidän ratkaisu. Ei olla vielä lapsia hankittu, mutta olen pohtinut myös mahdollista makuuhuonejärjestelyä tämän jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinokatot aiheuttaa kyllä päänvaivaa! Matalaa tilaa on niin hankala sisustaa. Kyllä, portaat oli alunperin tällaiset. Maalasin ne vain uudestaan.

   Poista