EtupihallaPääsitte joku aika sitten käymään meidän takapihalla (klik!), joten tällä kertaa vuorossa olisi etupiha. Kun takapiha on pääosin pyhitetty marjapensaille ja hyötytarhalle, niin etupiha on oleskelua ja leikkejä varten. Etupihalta löytyy meidän kesäkeittiö pienellä terassilla (oleskeluterassi on vielä haaveissa), Muumitalo-leikkimökki ja lavakauluksesta tehty hiekkalaatikkoa. On etupihalla myös kolme kukkapenkkiä, joissa ihan pian pionit puhkeavat kukkaan. Siellä on myös neljä vanhaa omenapuuta ja kaksi valtavaa punaviinimarjapensasta. Humalat kiipeävät perinteisesti salkoja pitkin kohti sinistä taivasta.

Kovin on mennyt puutarha- tai ulkoremppapainoitteiseksi nämä postaukset viime aikoina. Katsotaanpa jos pian olisi aika kurkistaa taas sisällekin. Pari postausideaa onkin jo hautumassa. :)

Kivaa alkanutta viikkoa!

6 kommenttia

 1. Voi miten kauniilta näyttää, tuo Muumitalo on kyllä niin upeaa katseltavaa ja varmasti mieluinen pienille temmeltäjille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Muumitalo on ollut tosi mieleinen ja siellä on leikitty jo paljon.

   Poista
 2. Tässä kun tuijottelen tätä meidän rakennustyömaalla kuorrutettua pihamaata - jonne tullaan muuten tänään kaivamaan sähköt maihin, niin pieni puutarhakateus iskee.. ;) Ihana on, toivottavasti meilläkin 5vuoden päästää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se teidänkin piha vielä kaunistu. :) Me ollaan asuttu tässä jo 5 vuotta ja se aika ollaan myös tehty pihahommia. Paljon ihanaa pihassa oli jo valmiiksi, mutta siistimistä ollaan tehty mahdottomasti.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mekin tykätään ja viihdytään pihalla hyvin. :)

   Poista