Mammalle kaveri

Juhannus oli ja meni. Se oli aurinkoinen, lämmin ja täynnä mökkeilyä. Ajattelin sivuuttaa sen täällä blogissa. Sen sijaan juhannustunnelmia voi kurkata jälkikäteen vielä Instagramissa @pilviraitti. Sinne päivitän muutenkin paljon kuvia meiltä ja muualta, jotka eivät välttämättä koskaan päädy blogiin asti. Lisäsin juhannustunnelmia myös muutaman kuvan verran Facebookiin (klik!). Myös sieltä blogin löytää nimellä Pilviraitti. Facebookissa vinkkaan aina uusista postauksista, joten suosittelen tykkäilemään siellä. Itse olen ainakin havainnut Facebookin käteväksi tavaksi seurata blogeja, kun niin monelta löytyy sieltä omat sivut. Lisäksi menin tänään vielä liittymään Snapchatiin (myöskin nimellä Pilviraitti). Olen vielä vähän pihalla koko touhusta, mutta opetellaan. :)

Nämä höpötykset sikseen. Oikeastaan nyt piti kirjoittaa Muumimamman kaverista. Aika yksinäistä tuolla Muumirouvalla oli hyllyn päällä, niin yksi päivä Muumipappa liittyi kaveriksi. Muumipappa on selässä olevan tekstin mukaan Helsingforsbankin säästölipas.

Aurinkoista viikonjatkoa!

8 kommenttia

 1. Kyllä mamma kaverin tarvitsee! :)

  VastaaPoista
 2. Voi. Mulla on joskus ollut tuollainen lipas, mutta se on ajan saatossa tainnut joutua roskiin. Harmittaa kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! :( Toisaalta ei sitä aina osaa ja pysty kaikkea säilyttämään.

   Poista
 3. Ihanan harkittu ja raikas hyllysommitelma. Voi kun saisin omatkin hyllyni yhtä siisteiksi ja sisällöltään kauniiksi. Hyvä ostos! Mamma tarvitsee pappansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Olen yrittänyt valita hyllylle vain mieleisiä kauniita esineitä.

   Poista