Raparperimurupaistosta teetauolle
Eilen illalla pääsitte virtuaalikierrokselle puutarhaamme (klik!), kun olin leikannut nurmikkoa, kitkenyt ja kantannut. Koko päivä ei sentään mennyt rehkimiseksi, vaan ehdin nauttia pienestä teetauosta raparperimurupaistoksen kera. Ohjeen löysin Hanna Hurtan Sesonkireseptit-kirjasesta, jonka voitin Hannan (@soppahanna) Instagram arvonnasta. Siellä ohje oli laitettu toukokuulle, mutta itse ehdin vasta nyt tekemään ekan paistoksen tälle kesälle. Olihan se herkkua vaniljajäätelön kera! Reseptin löydät myös Hannan blogista (klik!). Itse käytin ruokosokeria. Kirjasessa kesäkuulle on luvassa tietenkin mm. ohjeita uusille perunoille. Odotan jo niitä kotimaisia, että pääsisi testaamaan. Uudet perunat maistuu mielestäni parhaimmalle yksinkertaisesti keitettynä merisuolavedessä, kuumana voinokareen kera, mutta mielenkiinnolla kokeilen uusia tapoja käyttää niitä.

Leppoisaa sunnuntaita!

3 kommenttia

 1. Näyttää ja kuullostaa kyllä herkulliselta. Kiitos ohjeesta, menee kokeiluun. Ja ihanan näköistä on puutarhassanne. Koskakohan meidän puutarhan saa tuohon kuntoon =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain. Tämä oli maistuvaa. :) Meidän puutarhassa on tehty töitä jo viisi kesää. Nyt se alkaa näyttään kivalta ja siistiltä, vaikka aina olisikin jotain tehtävää.

   Poista
 2. Kauniit kuvat ja herkullisen oloinen resepti!

  VastaaPoista