Viola // 500.Toukokuu helli ihanin lämpimin ilmoin. Lisäksi minua muistettiin kukkasin ja kauniin lahjoin (klik!), kun täytin pyöreitä vuosia. Toukokuusta jäi mieleen myös toinen äitienpäiväni. Sain nukkua pidempään ja tyttö toi minulle paketin, jonka isänsä oli hankkinut. Aitojen kukkien sijaan sain jotain aivan ihanaa, joka on rakkaana muistona vielä vuosien päästäkin. Paketista nimittäin paljastui Birger Kaipiaisen Arabialle suunnittelema Viola-seinälautanen! Nyt olen kuljettanut lautasta ympäri alakertaa ja miettinyt sille täydellistä paikkaa. Vielä en ole lyönyt naulaa seinään, joten ihailen sitä toistaiseksi tuossa vitriinin päällä.

Ihastuin Violaan ensi kerran, kun näin sen Vihreä talo-blogin kaupunkikodissa (klik!). Seinälautasessa oli jotenkin niin minun näköinen aihe ja väritys. Toisen kerran ihastelin näitä keräilymessuilla ja lähes tein kaupatkin. Nyt olen iloinen, että tuon Vihreän talon lautasen pikkusisko koristaa meidän kotia.

Tämä postaus on muuten blogini viidessadas. Siis viidessadas! Aika uskomatonta. Kiitos teille, kun olette mukana, lukemassa ja kommentoimassa. Tästä on hyvä jatkaa. :)

P.S. Blogituttavani Retromodernin Suvin lahjakas mies Pena on julkaissut ensimmäisen musiikkivideonsa. Klikkaa tästä (klik!) kuuntelemaan ja ihastumaan. Bongasin videolta myös ihanan kahvipannun. :)

18 kommenttia

 1. Kylläpäs mies osasi ostaa ihanan äitienpäivälahjan, lautanen on niin kaunis ja niin on sen nimikin, Viola ❤
  Onnittelut myös niin mukavasta blogista, toivottavasti postauksia tulee vielä monen monta sataa lisää :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Viola! Ja onnea viidestä sadasta :-) Minä olen ollut ilmeisen tuottelias, kun taannoin blogin asetuksia muuttaessani tuli eteen että pitäisi kaikkien kuvien koko käydä yksitellen vaihtamssa. Huomasin, että minulla on postauksia muutamaa kymmentä vaille tuhat! Vissiin on ollut paljon asiaa :-D

  VastaaPoista
 3. Upea lahja, aivan ihanat värit tuossa Violassa. 500 postausta, hienoa, toivottavasti edessä on monta sataa kirjoitusta vielä!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut!
  Kyllä nuo miehet osaavat yllättää. Hyvin oli kuunnellut haavettasi ko lautasesta.
  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Aivan mieletön lahja, kaunis Viola sopii teille kyllä hienosti!

  Huikeaa 500 postausta, onnittelut siitäkin ja jatka samaa rataa <3

  VastaaPoista
 6. Kyllä on kaunis lahja <3. Huikea määrä postauksia ja toivottavasti lisää on tiedossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Eiköhän lisää ole tulossa. Lähdetään tavoittelemaan sitä tuhatta seuraavaksi. :D

   Poista
 7. Onnea vielä sinulle! Ja myös kivasta blogista! Aikamoinen etappi!

  VastaaPoista
 8. Toi Viola on täydellinen❤ Itsekin sellaista olen metsästänyt, mutta vain yksi tullut vastaan itselle liian kalliilla hinnalla. Onnea, 500 on huikea määrä postauksia. Lisää odotellessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nämä on kyllä hurjissa hinnoissa. Tämä Viola on se pienin. Joskus vielä haluaisin hankkia sen keskikokoisen.

   Poista