Eräänä aamuna keittiössä

Yksi aamu tytön syödessä aamupalaa ja oman teemukin höyrytessä pöydällä innostuin ottamaan tasolla lojuneen kameran käteen ja napsimaan muutaman kuvan meidän keittiöstä. Kuvasin niitä kaikkia kauniita yksityiskohtia, jotka saa hyvälle mielelle. Edelleen ja eniten keittiössä miellyttää Tikkurilan värikartan Nefriitillä maalattu seinä hyllyineen. Lisäksi tykkään Lokki-valaisimesta ja Marimekon Siirtolapuutarha-kapoista.

Tänään haaveilen lautalattian maalaamisesta. Olen harkinnut sitä jo muutaman vuoden ja näin kesällä se olisi helpointa toteuttaa. Silti vähän mietityttää, mitä hommasta tulee taaperon ja kissan kanssa. Uskon, että lopputulos olisi tosi mahtava, kunhan vain rohkenisin alkaa hommaan.

8 kommenttia

 1. Kaunis keittiö, kauniita tavaroista täynnä..:)

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä kivalta. Uskalla vaan, lattian maalaus on hauskaa puuhaa ja lopputulos palkitsee :)

  VastaaPoista
 3. Uskalla vaan ryhtyä hommaan, lopputulos on varmasti vaivan arvoinen <3

  VastaaPoista
 4. Kauniita ja ihanan valoisia kuvia keittiöstänne! Minäkin kannusta ottamaan pensselin käteen, lattia tekee ihmeitä! Ymmärrän hyvin tuon lapsen ja kissan tuoman haasteen, mutta jospa sopiva rako löytyisi. Itse olen alle kouluikäisenä kävellyt unissani useamman kerran vastamaalatulla keittiön lattialla lenkin yöaikaan. Syyllistä ei koskaan tarvinnut etsiä, jäljet veivät aina sänkyyni:) Ilmeisesti maalatusta lattiasta varoitettiin niin ponnekkaasti, että se pysyi mielessä koko yön lähes painajaisena ja piti käydä katsomassa, oliko se maalattu. Asiasta ihan toiseen, olet varmaan joskus kertonut noiden hyllynpidikkeiden nimen, tai ostopaikan, mutta en saa nyt päähäni, mitkä ne olisivat. Jos muistat, annatko vinkin!
  Mukavaa helleviikkoa perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pidikkeet ovat House Doctorin ja ostettu Dom domista. :)

   Poista
 5. Sitten vaan kuvia uudesta lattiasta kehiin! ;D
  Niin ja ihania kuvia <3

  VastaaPoista