Illan hämyssä
Kaikki kiva loppuu aikanaan. Myös loma. Meidän perheellä oli tänä kesänä harvinainen tilaisuus, kun saimme lomailla yhdessä peräti kaksi kuukautta. Ne kaksi kuukautta olivat ehkä parhaimmat ikinä. Toki ne pitivät sisällään kaikkia tylsiä hommiakin, mutta enemmän niitä kivoja juttuja. Ehdimme reissaamaan ja mökkeilemään sekä tekämään hauskoja juttuja kotiin. Huomenna on kuitenkin paluu arkeen. Onneksi loman loppuminen ei tarkoita kesän loppumista, vaan mielestäni kesä jatkuu vielä elokuun. Edessä on tunnelmallinen jakso, kun illat alkaa hämärtyä. Hämärässä on joutunut ehkä hieraisemaan silmiä. Mutta kyllä, niin se Myy vain sai seurakseen hattivatin.

Tunnelmallista tulevaa elokuuta!

12 kommenttia

 1. Mukavaa kun teillä oli noin pitkä loma. Kiva toi muumitalo.
  Hyvää alkavaa työviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pitkä loma oli mukava, mutta onneksi on vielä kesää jäljellä.

   Poista
 2. Tuo teidän muumitalo ja Pikku-Myy ovat ihanat. Ja, oi syksy tunnelmavaloineen, odotan jo kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täälläkin toisaalta kaivataan syksyn tunnelmallisia iltoja ja rauhoittumista kotona. Toisaalta taas kesä saisi viipyä vielä hetken.

   Poista
 3. Ihana muumitalo, pikku myy ja hattivatti! Wau!😊❤️
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Pimenevissä kesäilloissa on ihana tunnelma.♡ ..ja en kestä, hattivatti!!:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, vaikka mun puolesta kesä ja valo saisi viipyä vielä hetken.

   Poista
 5. Meilläkun muumitalo rakenteilla, tosin emmin vielä värin suhteen.. Onko muumitalossanne yläkerta? Meidän mökki taitaa olla huimat viisi metriä.. Aikuinen mahtuu seisomaan molemmissa helposti.. Öö..Tulikohan liian korkea.. :) Ihanaa elokuuta sinnekin!

  VastaaPoista
 6. Meilläkun muumitalo rakenteilla, tosin emmin vielä värin suhteen.. Onko muumitalossanne yläkerta? Meidän mökki taitaa olla huimat viisi metriä.. Aikuinen mahtuu seisomaan molemmissa helposti.. Öö..Tulikohan liian korkea.. :) Ihanaa elokuuta sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yläkerta löytyy ja meidänkin talolla korkeutta taitaa olla reilu viisi metriä. :) Me päädyttiin maalaamaan ns. Muumitalon sinisellä, jonka värikoodin lähirautakaupan myyjä osasi opastaa. :D

   Poista