Kaappi sneak peek

Täällä ollaan aivan kesätunnelmissa ja blogi on jäänyt ihan hunningolle. On ollut paljon kivaa tekemistä niin muualla kuin kotonakin. On syntynyt DIY-juttuja, joista malttamattomana haluan kertoa teille lisää. Aloitetaan niistä suurimmasta, jonka valmistumista en meinaa malttaa odottaa!

Viime syksynä laitettiin eteisenä toimiva kuistimme kuntoon pienin muutoksin. Muutoksesta voit lukea täältä (klik!). Koko lattiaa peittävä ja suojaava terassimatto on osoittautunut loistavaksi ratkaisuksi. Muuten ensivaikutelma kotiin saavuttaessa on kovin sotkuinen, kun naulakon peittää kirjava takki- ja haalarivalikoima. Pian heräsikin ajatus kaapista.

Kuistilla on aiemmin kokeiltu kaappia. Se oli ikealainen 60 cm syvä. Se tukki pienen tilan, joka toimii myös läpikulkupaikkana vintille. Tarkastelin valmista valikoimaa ja omaa silmää ja budjettia miellyttävää ratkaisua vain ei meinannut löytyä. Sitten muistin Diagnoosi: sisustusmanian upeat kaapit. Ohjenuorana projektillemme onkin toiminut tämä pukukaapin ohje (klik!). Meidän kaapista on vain tulossa hieman isompi.

Toivottavasti pääsen näyttämään teille lopputulosta muutaman päivän sisään, ehkä ensi viikolla, kun kaappi on paikallaan. Piskuisessa tallissa kuvaaminen on vain niin hankalaa, joten nyt mennää luokattoman surkeilla kuvilla. Pari muutakin DIY-juttua odottaa vuoroaan. Ne ovat jo valmiita ja jokseenkin mahtavia. Joten pysykäähän kuulolla. :)

6 kommenttia

 1. Mielenkiinnolla täällä odotellaan☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin odotan itsekin, että valmista tulisi. Toivottavasti pääsen pian näyttämään lopputuloksen. :)

   Poista
 2. Oi, siitä tulee varmasti ihana, väri näyttää ainakin vallan mainiolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omastakin mielestä kaappi näyttää jo nyt mahtavalta, vaikka maalaus on vielä hieman kesken. :)

   Poista
 3. Odottelen mielenkiinnolla lopputuloksen näkemistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti en joudu pitämään enää pitkään jännityksessä. :)

   Poista