Sehän on Myy!Jatketaanpa kesän aikana syntyneillä DIY-jutuilla. Pellavapyyhkeistä (klik!) kerroinkin jo aiemmin ja lisäksi pääsitte kurkistamaan meidän eteiskaappiprojektia (klik!). Isäntä oli nikkaroinut kaappia autotallissa ja Instagram seuraajat (@pilviraitti) tietävätkin jo, kuinka kuskasimme sen maitokärryillä lauantai-iltana etuovelle. :D Siitä sitten porras kerrallaan nostettiin sisälle. Aikamoinen homma, koska kaappi on painava, mutta fiksulla suunnittelulla sekin saatiin hoidettua kunnialla. 

Nyt olenkin saanut ihastella kaappia pari päivää kuistilla. Ihan vielä en sitä haluaisi teille esitellä, koska vetimet puuttuu. Joten palataan asiaan myöhemmin. Haluaisin kovasti perinteiset lankavetimet, mutta tuloksetta olen etsinyt ja kysellyt niitä muutamasta paikkaa. Tilaamalla toki saisi (mutta ei jaksaisi odottaa), joten jos joku osaa vinkata, mistä Tampereen seudulta sellaisia saisi, niin vinkit otetaan ilomielin vastaan.


Tällä kertaa halusin näyttää teille Muumitalon asukkaan. Sehän on Pikku Myy! Isäntä innostui rakentelemaan tällaisen lasikuidusta hyödyntäen mm. vanhaa jalkapalloa (Myyn pää) ja vanhoja puutarhahanskoja (Myyn kädet). Aika veikeä, vai mitä? :D

20 kommenttia

 1. Voi kun hieno! En edes näytä tätä Pehkolle ettei se ala vaatimaan taas samanlaista :D

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Uskomaton! Mikä ihmeen ihmemies MacGyver sulla on miehenä?! :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kaikkia hulluja projekteja siltä syntyykin. :D

   Poista
 4. Eikä!:D Ihana Pikku Myy! Teillähän on tapahtunut vaikka mitä viime aikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuolla miehellä riittää virtaa ja ideoita. :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nyt Myy on jo saanut kaverinkin. Siitä lisää myöhemmin.

   Poista
 6. Teillähän on ollut kivoja askareita! Hieno Myy!

  VastaaPoista
 7. Teillä on kyllä tehokas kesä :) Meillä ollaan tällä hetkellä polttopuiden kimpussa ja kotona ei ole tapahtunut juuri mitään uutta. Ehkä pian, sillä uutta projektia olen etsiskellyt. Myy on aika huikea tapaus ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon ollaan saatu aikaan, paljon myös blogissa kerrottujen projektien lisäksi. Kesä on tehokasta ja hyvää aikaa tehdä kaikkea. Toivottavasti löydät uuden kivan projektin. :)

   Poista
 8. Tosi ihana Myy! Sulla on taitava mies!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hän on taitava. Ei ole juurikaan hommaa, joka ei onnistuisi.

   Poista
 9. Hei kokeile etsiä vetimiä K-raudasta, meillä Kotkassa ne ainakin kuuluu valikoimaan :)

  VastaaPoista