Kissamme Elsan kuulumisia

Eräs ystäväni (terkkuja vaan) esitti kesällä pyynnön, että voisiko sinne blogiin taas kirjoitella Elsasta. Silloin tällöin tämä meidän karvainen perheenjäsen postauksissa vilahteleekin, mutta nyt voisi olla taas aika kirjoittaa hänestä muutama sanakin.

Elsa täyttää aivan pian neljä vuotta. Löytökissataustan takia meillä ei ole tarkkaa syntymäpäivää tiedossa, mutta sen epäillään olevan syyskuussa. Kohta nelivuotias kissa ei ole enää mikään pentu, vaan on jo rauhoittunut kovasti. Virtaa ja intoa alkaa leikkiin löytyy silti vieläkin. Aurinkoisina kesäpäivinä Elsa nautti ulkoilusta, mutta nyt sateella tuo kisu käpertyy mieluummin jonnekin mukavaan paikkaan torkuille.

Jos Elsalta kysyttäisiin mielipidettä emäntänsä sisusteluista, hän varmaan kertoisi vähempienkin muutosten riittävän, mutta olevansa aina mielellään mukana apuna, kun jotain tapahtuu. Hän varmaan myös toivoisi, että pehmoiset petipaikat saisivat olla rauhassa. Villamatot (ja kaikki muukin lampaalta tuoksuva) on hänen mielestään jokseenkin ärsyttäviä. Niitä täytyy vähän kynsiä ja retuuttaa.

Tällaisia kuulumisia tällä kertaa. Elsan kuulumisia voit seurata myös Instagramista @pilviraitti, jossa tällä katilla on ihan oma hashtag eli #elsakisu. Palataan sisustusjuttujen pariin taas seuraavaksi. Ehdottakaa myös, jos teillä postausideoita mielessä. Mielelläni otan niitä vastaan, kuten tälläkin kertaa. :)

13 kommenttia

 1. Niin ihana Elsa kissa!
  Näyttää vähän minun vanhempien kissalta!
  Meidän pojalla oli pienenä samanlainen sininen nojatuoli, jossa Elsa nukkuu��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elsa on kyllä söpö ja ihana persoona. Tyttö sai tuon vanhan tuolin lahjaksi. Kun ei käytä sitä itse, niin tuntuu kelpaavan kisulle. :)

   Poista
 2. Ihana Elsa! Meillä oli aikanaan ihan saman näköinen Retu-kissa :)

  VastaaPoista
 3. Onpas kaunis kissa. Terkkuja Elsalle :)

  VastaaPoista