Olohuoneen seinällä


Sain äitienpäivälahjaksi Viola-seinälautasen (klik!), jota olin ehtinyt ihastelemaan jo jonkin aikaa. Pari kuukautta se sitten seikkaili huoneesta toiseen ja etsin sille paikkaa. Ongelmana ei ollut se, että se ei sopinut minnekään, vaan se että olisin mielelläni ihastellut sitä ihan joka huoneessa. Yksi päivä kuitenkin päätin tarttua vasaraan. Siirsin seinällä kehyksissä olevia talon piirrustuksia vähän ja naputin naulan niiden viereen. Siinä se ihana Viola nyt sitten on. Näin kotimme yksi lempi näkymistäni täydentyi.

Tällä hetkellä katselen myös muita meidän nurkkia ilolla. Sisustaminen tuntuu nyt kaikin puolin mukavalta puuhalta. Paljon sain aikaiseksi jo kesän aikana ja paljon on ideoita mielessä. Tuntuu, että olen löytänyt sen oman tyylin sisustamisen suhteen ja uskallan luottaa omiin valintoihin. Vaikka lämpimät keltaiset ja punaiset näyttää niin upeilta muiden kodeissa, en koe niitä omikseni. Tämä sinisen ja vihreän väripaletti yhdistettynä muihin maanläheisiin sävyihin tuntuu omalta. Lisää persoonaa peliin saa myös vaihtamalla massatuotteita vanhoihin kaunokaisiin, kuten jo esimerkiksi viime postauksessa (klik!) esittelin. 

Palataan taas pian sisustusintoiluihini. Sitä ennen, mukavaa viikkoa ystävät! :)

13 kommenttia

 1. Tuohon kukkanen sopii hyvin, kun vielä on sinistä tuolla vitriinissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Nyt on kukkia seinällä, vitriinin päällä ja sisällä. :)

   Poista
 2. Minustakin sopii tuohon oikein hyvin. Kaunis.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhe Arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 3. Kesäkiireet ovat pitäneet minut poissa blogeista melko paljon, joten oli mukavaa lukea taas innostuksestasi. Piironki on huippu hyvä keittiöönne, hehkutinkin sitä jo instagramissasi. Olet tosiaan löytönyt sen OMAN juttusi sisustamisessa ja tiedän, että tunne on mukava. Tietää mitä hakee, eikä sorru turhiin korvaaviin ostoksiin. Lattia on myös kaunis, siitä on iloa jokaiselle päivälle. Mukavaa, että lupailit uusia sisustuspostauksia, viihdyn niiden parissa. Meillä @mummis_house on niiin paha sekasorto johtuen tuvan lattian hionnasta, että noinkohan tämä koskaan selviää:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mahtavaa, kun nurkat muuttuu vähitellen omannäköiseksi. Kotona on helpompi olla ja viihtyä. Tsemppiä teille sekasorron keskelle! Sitä se remppaaminen usein teettää, mutta onneksi lopputulos palkitsee. :)

   Poista
 4. Jälleen ihania kuvia ja Viola sopii tuohon kaapin yläpuolelle kuin se olisi aina ollut siinä :)

  VastaaPoista
 5. Tuo Viola näyttää aivan ihanalta tuossa kohtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä taisi olla sille oikea paikka, vaikka mielelläni olisin ihaillut sitä joka huoneessa. :)

   Poista
 6. I H A N A <3 Sopii tuohon tosi hyvin.

  Mä oon ihastellut tuota jo parilla kirpparilla. Hitsin kovan hintainen. Täytyy toivoa hyvää tuuria kohdalle, koska sopisi niin hyvin mun sinisten talouslautojen kanssa Tyynelän seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nämä on kyllä hurjissa hinnoissa. Jos jonain päivänä rikastun :D niin metsästän sitten ehkä vielä isomman. Tällainen sopisi varmasti loistavasti myös ihanaan Tyynelään. :)

   Poista
 7. Orvokki on kyllä hyvän paikan löytänyt, mutta kuvissa rakstuin sinun astiakokoelmaan. Aivan täydellinen! Sinivalkoinen yhdistää kivasta eri sarjojen astia kaunottaret.

  VastaaPoista