Sinistä ja valkoista keittiöön
Viime talvena koin ahdistusta meidän keittiön suhteen. Kirjoittelin asiasta (klik!) teille ison kuvapläjäyksen kera ja sain paljon hyviä vinkkejä, miten parantaa keittiön toimivuutta ja kohentaa sen ulkonäköä vastaamaan nykyisiä mieltymyksiäni. Yksi murheen aihe oli ruokapöytä. Koko kevään ja alkukesän ajan pohdin vaihtoehtoja ja selailin Toria ja muita nettikirppiksiä. Kun sopivaa ei tuntunut löytyvät, kyllästyin etsimiseen ja laitoin ostetaan-ilmoituksen paikalliselle FB-kirppikselle.

Kuinka ollakaan ilmoitukseeni vastattiin ja vieläpä hyvin osuvasti. En ollut kuvaillut ilmoitukseen tarkemmin hakemani pöydän tyyliä, mutta minulle tarjottiin vanhaa valkoista pöytää. Se oli mitoiltaan oikein hyvä. Sopivan kapea ja pieni, mutta tarpeeksi tilava meidän perheelle. Hieman hiontaa, yhden kolhun paikkaus ja uutta maalia kanteen, niin siitä tuli oikein kiva meille.Uuden pöydän myötä tuli kummallinen ongelma. Tuoleja oli liian vähän! Taas kerran FB-kirppis pelasti, tällä kertaa naapurikylän sellainen. Hain sieltä kaksi vanhaa siniseksi maalattua koulutuolia. Myyjä sanoi, että nämähän voi maalata. Minä taas myhäilin tyytyväisenä. Sininen on ihana väri.

Restaurantapäiviltä löytämäni valaisin sopii kivasti kokonaisuuteen. Se on tosin vielä vähän väärässä paikkaa. Vähän keskemmälle pöytää, niin hieno on!

Entä miten vanhalle pöydälle kävi. Siitä lisää myöhemmin.

14 kommenttia

 1. Ihanat verhot. Mun rupes tekee kans mieli uusia verhoja ikkunoihin, edes kahteen huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Verhoilla saa kyllä piristettyä kodin ilmettä helpolla ja edullisesti. :)

   Poista
 2. Oikein sievä ja raikas kokonaisuus ❤ Kyllä nuo FB-kirppikset on niin hyviä. Mulla ahistaa nyt niin tämä meän keittiö. En tykkää keittiönkaapeista, välitilasta enkä tasoista. Mitähän mie keksisin koska isännän mielestä niissä ei ole mitään vikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No vähän samanlaista ahdistusta on ollut täälläkin, mutta näillä pienillä muutoksilla keittiön ilme muuttui täysin, niin kestän ehkä hetken taas. :D

   Poista
 3. Keittiö näyttää niin valosalta ja avaralta nyt! Tuolit on juurikin ton värisinä ihan mahtavat.:)

  VastaaPoista
 4. Toimiva kokonaisuus! Koko keittiö on muuttunut ihan valoisaksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Kyllä se kellastunut lakattu lattia vaan vein paljon valoa tilasta. Nyt kun lattiassa on vaalea kiiltävä maali, niin valon määrä moninkertaistui, vaikka ei tämä keittiö mikään pimeä loukko ennestäänkään ollut. On ollut kiva nähdä, kuinka pelkällä maalilla sai aikaan näin raikkaan lopputuloksen. :)

   Poista
 5. KAunista! Tuosta verhosta tykkään ihan sikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sama täällä. Tämä Siirtolapuutarha kuosi on mielestäni erityisen kaunis tässä värityksessä. :)

   Poista
 6. Ihana pöytä ja tuolit. Sopii hyvin teidän keittiöön. Kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
 7. Ihana kokonaisuus❤ Raikas ja valoisa tila, jossa herkulliset siniset tuolit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolit on kyllä herkut. Niin osuva väritys meille. :)

   Poista