Habitare 2016 tuliaiset


Habitaresta lähti matkaa ennen kaikkea runsaasti inspiraatiota! Eniten inspiroiduin väreistä. Olen jo hetken pyöritellyt mielessäni työhuoneen sisustusta. Se olisi kiva saada kutsuvaksi ja toimivaksi. Luulen, että nyt riittää innostusta ja inspiraatiota tehdä pieniä muutoksia. :)

Habitare Decor-osastolla kävin ihastelemassa kaikkea pientä sisustustavaraa. Viime vuonna ostin sieltä kokeeksi yhden pienen hamam-pyyhkeen keittiöön käsipyyhkeeksi. Se on ollut loistava! Kuivaa nopeasti, on imukykyinen ja pehmeä. Samaa odotan näiltä kahdelta kylpypyyhkeeltä, jotka ostin nyt vuoden haaveilun jälkeen.

Mukaan lähti myös Cozy Homes from Finland-kirja, joka esittelee kotoisia suomalaisia koteja. Kirjan takana on Piia Kalliomäki ja valokuvaaja Pauliina Salonen. Piian kädenjälkeä pääsee ihastelemaan myös mm. Suomalaisen Työn Liiton KOTI-osastolla ja Decor-osastolla 1kertaa2-tekstiilien ja keittiötuotteiden parista. Ahmin kirjan läpi jo yksi ilta ja siihen täytyy ehdottomasti palata vielä uudestaan. Kaunis ja kotoisa toteutus.

Jos tämän vuotiset Habitare postaukset jäi viikolla välistä, niin voit lukaista ne täältä (klik!) ja täältä (klik!).

Tämä riittänee tämän vuoden messuista, joten palataan asiaan taas vuoden päästä. Leppoisaa lauantaita!

10 kommenttia

 1. Hienoa, että olet säkin päässyt Hamam-pyyhkeiden makuun :) Niihin jää niin koukkuun. Itse kotiutin Tampereen designtorilta viime keväänä 2 kylpypyyhettä ja 2 käsipyyhettä ystäväni suosittelemana ja voi veljet kun ne on niin ihanat. Tänä syksynä hankin designtorilta 2 käsipyyhettä lisää. Helsingin desigmarketilla huomasin kylläkin jollain myyntikojulla samaisten olevan noin 5 euroa kalliimpia :D. Tampereella maksoi siis 2 kylpypyyhettä 30e ja 2 käsipyyhettä 15 euroa. Mun mielestä ihan ok hinta pyyhkeelle, mutta se vielä että ovat noin ihania, nopeasti kuivuvia. Aluksi kesti tottua, mutta nykyään tuntuu aivan yleelliselle kietoutua suihkun jälkeen Hamamiin. Ensi keväänä hankin varmaan 2 kylpypyyhettä lisää, kunhan on jotain kivoja uusia värejä mallistossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen myös, että meidän hamam-pyyhkeet ei jää tähän! Ensimmäisten kokeilujen jälkeen ne tuntuu aivan ihanilta. :)

   Poista
 2. Itse olin eilen messuilla. Paljon tuli ideoita kotiin tuomiseksi. Puu sisustuksessa on ihana ja sitähän messuilla oli, värien lisäksi. Tykkään! Itse en juurikaan tehnyt hankintoja tai no jotain lähti mukaan. ;) Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit messuista ja sait inpiraatiota! :)

   Poista
 3. Aloin vasta nyt lueskelee muiden Habitareen liittyviä postauksia. Ihania tuliaisia olet ostanut!

  VastaaPoista
 4. Aloin vasta nyt lueskelee muiden Habitareen liittyviä postauksia. Ihania tuliaisia olet ostanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näistä pyyhekeistä haaveilin vuoden verran, mutta nyt ne oli kivassa messutarjouksessa, niin päätin uudistaa meidän pyyhevalikoimaa. :)

   Poista
 5. Ihana blogi, Ihana koti <3 Jäänkin seurailemaan ;) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista