Lautasia ja pöllöjä Antiikki-tapahtumassa


Kirjoittelin eilen Habitaresta (klik!) ja lupasin palata vielä Antiikki-tapahtumaan myöhemmin. Habitare-lipuilla pääsee siis myös neljään samanaikaiseen tapahtumaan, joista itseäni ylitse muiden kiinnosti tietenkin tämä Antiikki. Tapahtumassa on yli 70 näytteilleasettajaa ja myynnissä on mm. astioita, taidetta, koruja ja huonekaluja. Tapahtumassa on myös suomalaisen huonekalumuotoilijan ja sisustusssuunnittelijan Carl Gustaf Hiort af Ornäsin elämäntyötä kuvaava näyttely. Siellä oli esillä mm. Siesta-tuoli (alin kuva), jonka Fasetti on ottanut juuri uustuotantoon. Tämä tuoli vilahtikin Habitare-postauksessani (klik!).

Antiikki-tapahtumassa ihailin mm. Birger Kaipiaisen koristelautasia ja Oiva Toikan pöllöjä. Ihastuin myös täysin tuohon Siesta-tuolin muotoiluun. Sellainenkaan ei olisi hassumpi lisä meidän kotiin. Tällä kertaa tyydyin kuitenkin vain pelkkään ihasteluun. Täysin tyhjin käsin en lähtenyt silti kotiin. Tapahtumassa on myynnissä jonkin verran sisustustavaraa Habitare Decor-osastolta. Sieltä lähtikin pari kotiinviemistä, joista voisin kertoa lisää vaikka huomenna, mikäli teitä kiinnostaa.

Jos vielä mietit lähtemistä Habitareen, niin suosittelen lämpimästi! Varaa kiertelyyn riittävästi aikaa, mielellään koko päivä. Piipahda myös Antiikki-tapahtumassa ja tutustu Decor-osastoon. Paikanpäälle pääsee kätevästi junalla. Pasilan asemalta on vain kivenheitto Messukeskukseen.

Sitä ennen, oikein kivaa perjantaita ja viikonloppua!

3 kommenttia

 1. Oli ihania astioita, pöllöjä, sekä kaikkea muuta mukavaa, ilo silmille.
  Toi Siesta tuoli näyttäis että munkin selkä tykkäis tuosta !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä oli mukava ihastella. Hieman harmittaa, kun tuoli jäi testaamatta, mutta luulen että siinä olisi tosi mukava istua.

   Poista
 2. Paljon kaikkea kaunista. Siesta saisi ihan mieluusti meillekin tiensä löytää.

  VastaaPoista