TULOSSA: Mansen blogikirppis 9.10.2016

Pian se on täällä! Nimittäin odotettu ja supersuosittu Mansen blogikirppis, joka järjestetään nyt jo kolmannen kerran sunnuntaina 9.10.2016 klo 11-14. Jaossa on 200 ensimmäiselle goodieämpäri, joka sisältää tuotteita ja tarjouksia yhteistyökumppaneilta (mm. Jordan, Sokos Herkku, Herbina, Lina, Suvimarja Lifestyle Puoti, Havi's by Havi, K-rauta Rauta-Otra Nekala, Think Today, Natural Goods co / Mádara, Hakola Huonekalu Oy, ViaMinnet, OMAshop, Ainoa graphic design, Tuutilulla). Myymässä on 20 bloggaajaa ja 9 yritystä. Lisäksi paikalla on kahvila, josta saat kahvia ja pääset maistelemaan maailman parhaita Pyynikin munkkeja. Myynnissä on laaja kattaus sisustustavaraa, astioita, vaatteita niin aikuisille kuin lapsille, kosmetiikkaa, koruja yms. ihanaa. Itse hääräsin viime kerralla apukäsinä, mutta tällä kertaa olen myymässä. :)


Paikkana on viime kerralta tuttu Vooninkisali Finlaysonin alueella (Väinö Linnan aukio 13). Suosittelen laittamaan jalkaan mukavat kengät, ottamaan mukaan avoimen ja hyvän mielen sekä käteistä rahaa (mielellään myös kolikoita!) ja ostoskassin. Muista varautua jonottamiseen tälläkin kertaa. Viime vuonna jonoa ja ruuhkaa oli erityisesti ensimmäisen tunnin ajan. Lastenvaunut ja -rattaat kannattaa jättää tilan ulkopuolelle parkkiin. Kevään kirppiksestä kirjoittamani postauksen voit lukea täältä (klik!). Voit klikkailla itsesi mukaan tapahtumaan Facebookissa (klik!).

Myymässä seuraavat blogit:
Call It Home
Curiouser & Curiouser
Dioriina
Keltainen kahvipannu
Keski[piste]
Koti Aurorassa
Oblik.
Optimismia ja energiaa
Pilviraitti
Reelinki
Retromoderni
Sally's
Sateenkaaria ja serpentiiniä
Sådant är livet
Torson takana
Vaaleanpunaisessa hirsitalossa
Vaiheissa
Visuaalisesti vaativa
Voikukkapelto
Zubi's corner

Mukana häärää myös:
Koti 7
Pieni Talo Helsingissä
Sula mahdollisuus

Myymässä seuraavat yritykset:
Ainoa Graphic Design
Blawhi Graphics
Lina
OMAshop
Oot niin ihana
Pyynikin Munkkikahvila
Tampereen Jäätelötehdas Oy
Think Today
Tuutilulla
Via Minnet

Kerron vielä myöhemmin, mitä kaikkea itseltäni lähtee myyntiin, joten pysy kuulolla. Malttamattomana jo odottelen tapahtumaa ja siitä tulee takuulla menestys. Joten olethan tulossa? :)

Tapahtuman ihanien mainosten takana on Ainoa Graphic Design.

2 kommenttia

  1. Minä olen kyllä ihan innoissani, onneksi ei enää pitkään tarvitse odottaa <3

    VastaaPoista