Syksyn sävyjä

Syksyn tuntee jo selvästi. Koivuissa lehdet kellastuu ja ilmassa on omenoiden tuoksua. Aamuisin liikkeelle lähdettäessä nurmikko on ollut kuurassa ja mittari näyttänyt välillä  vaivaista viittä astetta.  Ei siis ihmekään, että välillä on tehnyt mieli kääntää kylkeä ja jäädä lämpimään villapeiton alle nukkumaan.Laitoin vähän syksyn sävyjä makuuhuoneeseen. Marimekon Siirtolapuutarha-tyynyt toimii kivasti yhteen Lapuan Kankureiden Ruut-peitteen kanssa. Tunnustan, että yleensä arkisin meillä on sänky petaamatta. Yleensä se tulee pedattua vain kun tietää vieraita olevan tulossa. Silloinkin suosin helppoja ja rentoja petauksia. Täytyy sanoa, että sängyn petaaminen tuolla vintin vinokaton alla ei ole alkuunkaan kivaa puuhaa. Mukavaa ja tunnelmallista siellä on tosin nukkua, varsinkin kun syyssade rapisee kattoon. Elsakin taitaa olla samaa mieltä.Aurinkoista alkanutta viikkoa! Nautitaan näistä komeista syyssäistä vielä kun ne kestää. :)

12 kommenttia

 1. Syksy todellakin täällä, onneksi on näyttäytynyt kuitenkin uskomattoman aurinkoisena <3 Kauniit värit noissa Marimekon tyynynpäälisissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melki voisin alkaa tykkäämään syksystä, kun säät on ollut niin upean aurinkoiset. Ihanaa. :)

   Poista
 2. Kaunis peitto ja kivat värit tyynyissä. Kissikin näyttää nauttivan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Elsa viihtyy, kun on pehmoista ja lämpimää. :)

   Poista
 3. Syksy näkyy meillä pohjoisessakin. Yöt ja aamut on melko kylmiä mutta päivisin voi vielä olla oikein kaunista ja aurinkoista.
  Meillä on samat tyynyt makuuhuoneissa :) Meän sängyllä vihreänä mutta tykkään myös kovasti tuosta punasävyisestä Siirtolapuutarhasta ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin ihastellut teidän tyynyjä. Tosi kauniit! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Tyynyissä on edustettuna hyvin syksyn värimaailma. :)

   Poista
 5. Aamut on ihanan kirpsakoita tällä hetkellä.♡ Samalla se kyllä muistuttaa, että eläimille pitäisi alkaa miettimään "talvisuunnitelmaa".
  Aurinkoista viikkoa teillekin!

  VastaaPoista
 6. Kissakin sopii hyvin kuoseihin, hih. Kaunista!

  VastaaPoista