Kerrankin pedattu

Viime viikkoisia vieraita varten tuli tehtyä vähän parempi viikkosiivous ja kerrankin pedattua myös sänky. Vaikka siitä ei olekaan kovin pitkää aikaa, kun viimeksi kuvailin tätä meidän makuusoppea tänne blogiin, niin ajattelin jakaa viime tiistaina ottamani kuvat.Kun työhuone sai uusia tyynyjä (klik!), niin siirsin Siirtolapuutarha-tyynyt takaisin tänne. Lisäksi petasin sänkyyn valkoiset lakanat ja niiden kaveriksi vihreät pellavatyynyliinat. Maljakkoon löytyi omalta pihalta reunuspäivänkakkaroita. Olen haaveillut yksivärisistä pellavalakanoista, mutta toistaiseksi sisustusbudjetti ei ole venynyt sinne asti. Lakanoita tärkeämpää olisi päivittää ihan koko sänky patjoineen. Kun vain osaisi tehdä sen oikean valinnan patjojen suhteen.

Haavena olisi hankkia myös sängynrunko. Vanha olisi kiva, mutta niitä on kovin vähän liikenteessä ja kuukausia kestävä etsintäprojekti ei oikein innostaisi nyt. Lisäksi vanhat sängyt ovat usein liian pieniä nykypatjoille. Ikeassa katselin paria kivaa metallisänkyäja jonkin verran olen myös tutkaillut kotimaista valikoimaa. Päätöksiä ei ole kuitenkaan vielä tehty. Joten jos teillä on vinkata kauniita sänkyjä, niin olisin kiitollinen ideoista. :)

Mukavaa viikkoa!

12 kommenttia

 1. Jään seurailemaan kommentteja, meillä myös uusi sänky hankinnassa. Kauniita kuvia ja söpö tuo maljakko!

  VastaaPoista
 2. Me tästä sänkyasiasta jo keskustelimmekin, joten en osaa siinä asiassa auttaa :D Minulla on myös hankintalistalla pellavalakanat, yhdet jo löytyvätkin, mutta ne on minusta vähän vääränväriset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe. :D Joo, toivottavasti löydetään hyvät sängyt. :)

   Poista
 3. Kaunis makkari, ihanat värit. Ostimme uudet petarit, sellaiset jotka muotoutuvat painon mukaan, mä tykkään. Tosin ne ovat melko painavat, meillä on molemmilla omat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Kuulostaa hyvältä teidän petarit. Vaihtoehtoja on liikaa, niin on vaikea päättää.

   Poista
 4. Kaunista on kaikkiaan. Niin sievä ja siro tuo pöytä <3

  VastaaPoista
 5. Tuo yöpöytä on kuin kirsikka kakun päällä! Todella kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään siitä itsekin valtavasti. :)

   Poista