Mukaan blogikirppikselle


Kerroinkin jo aiemmin, että Mansen blogikirppis (klik!) järjestetään taas reilun viikon päästä sunnuntaina 9.10.2016 klo 11-14. Paikkana on viime keväältä tuttu Vooninkisali Tampereen Finlaysonilla (Väinö Linnan aukio 13). Olen mukana myymässä.


Viime päivinä olenkin siis katsellut kaappeja ja varastoja sillä silmällä, silittänyt ja hinnoitellut.  Mukaani lähtee runsaasti kivaa sisustustavaraa mm. verhoja, astioita, retrotäkkejä, emalia, kylttejä, tauluja, valaisin, peltipurkkeja... Lisäksi otan mukaan jonkin verran lähinnä Nanson ja Marimekon vaatetta koossa XS-S ja jokusen lastenvaatteen. Tule ihmeessä kurkkaamaan pöytäni ja moikkaamaan! :) Myymässä on myös 19 muuta bloggaajaa ja joukko mielenkiintoisia yrityksiä, joten eiköhän jokaiselle löydy jotakin. :)

Voit liittyä mukaan tapahtumaan Facebookissa (klik!).

Nähdäänkö ensi viikon sunnuntaina? :)

5 kommenttia

 1. Tulisin jos asuisin lähempänä, kiva juttu toi kirppis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, jos matkaa on liikaa. Vastaavia kirppiksiä järjestetään paljon muuallakin päin Suomea, että toivottavasti pääset kirppistelemään jossain lähempänä. :)

   Poista
 2. Kivaa kirppistä teille! Kevään blogikirppiksestä jäi kaikinpuolin hyvät muistot. Toivottavasti tapahtuma on yhtä onnistunut nytkin. En valitettavasti pääse paikalle penkomaan ihania aarteitasi. Toivottavasti kauppa käy hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Harmi, kun et pääse mukaan. Olisi ollut niin mukava nähdä taas. Toivon itsekin, että kauppa käy. Mukaan lähtee paljon kivaa tavaraa, mutta mielelläni en enää kantaisi niitä takaisin kotiin.

   Poista
 3. Harmittaa, että tämä jää välistä! Olisin niin halunnut tuon naulakon <3 ja varmasti monta muutakin asiaa :)
  Itselläni on launtaina ohjelmistossa kissanäyttely, sunnuntaina uuden kampaamomme remppaamista ja maanantain tuotekoulutukseen lähtö sunnuntai-iltana.
  Mukavaa viikonloppua, enkä usko hetkeäkään etteikö kauppa kävisi!

  VastaaPoista