Syksysuosikkeja

Näin syksyn tultua ja iltojen hämärryttyä huomaan, että kotiinkin kaipaa värikylläisen kesän jälkeen tummempia ja tunnelmallisempia asioita. Keveät, raikkaat ja värikkäät tekstiilit vaihtuu vähän tummempiin ja muhkeampiin. Kotona sisällä vietetään enemmän aikaa ja kodista haluaa muokata kodikkaan ja kutsuvan.
Tällä hetkellä kauden ehdoton suosikkini tumma vihreä. Vihreä ihastuttaa varsinkin metsänvihreänä ja smaragdinvihreänä. Kynttilät ja kauniit valaisimet ovat myös syksysuosikkejani. Tunnelmallinen valo on tärkeää, kun iltaisin on jo niin kovin pimeää. Kolmantena suosikkina voisi mainita lämpimän villaisen torkkupeiton. Sellainen itsevirkattu on taas ilmestynyt sohvalle. Neljäs selvä syksynmerkki on myös käsityöinnostuksen herääminen. Parille torkkupeitolle olisi tilaa vielä tässä kodissa, joten tekisi mieli laittaa puikot tai koukku heilumaan. Ideoita ja inspiraatiota jo löytyisikin tuosta sohvapöydältä.Lopuksi haluaisin vielä muistuttaa, että Mansen blogikirppis on nyt tulevana sunnuntaina 9.10.2016 klo 11-14. Tapahtumapaikkana keväältä tuttu Vooninkisali, Väinö Linnan aukio 13. Lisää tapahtumasta voit lukea täältä (klik!). Mikäli kiinnostaa kurkata myytäviäni vähän etukäteen, lue postaus täältä (klik!). Niin, kirppisten kiertelyn ja löytöjen tekemisen voisikin lisätä listaani viidentenä. Parasta viihdykettä, jos sieltä sohvan nurkasta villapeiton alta täytyy kömpiä ulos.

Mukavaa ja tunnelmallista viikonjatkoa!

5 kommenttia

 1. Samoja ajatuksia täällä, kodista haluaa ihanan "pesän" näin syksyllä! Torkkuja täälläkin kaivettu esille!

  VastaaPoista
 2. Minulla ei niinkään tule sellaista uudelleen sisustamisen fiilistä, tai ainakaan tänä syksynä sitä ei ole näkynyt, mutta virkkaushimo alkaa nostaa päätään. Eli jotain pehmoista tekisi mieli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsityöt kiinnostaa täälläkin ihan uudella tavalla aina syksyisin. Kauhea mietintä, mitä seuraavaksi tekisi. :)

   Poista
 3. Tummanvihreä on täälläkin <3 Vihdoinkin saatiin keittiöön se odotettu vuonon vihreä tuntomaali väliseinään ja mä niin rakastan sitä. :) Ihanasti tuo luonnon tuntua ja kontrastia vanhan hirsiseinän kaverina, kun muutoin keittiö on hyvin valko-harmaa. Ja vähän yhteen jos toiseen paikkaan sitä tumman vihreää haalisin. Myöskin keltainen , oranssin punainen ja petrolin sininen vetää hämmentävän paljon puoleensa. Ihana kyllä tehdä kotiin sisustamalla kodin tuntua, polttaa ilttaisin kynttilöitä ja makoilla viltin alla kissa jaloissa.

  VastaaPoista