Tyynyjä, tyynyjä

Kun bloggari ei tiedä mistä kirjoittaisi, niin se kirjoittaa tyynynpäällisistä. ;) No oli miten oli, mutta sellaisia uusia löytyy nyt kolminkappalein meidän työhuoneesta. Ostin tuon ihanan merinovillaisen 1kertaa2-malliston tyynynpäällisen Mansen blogikirppikseltä. Hetki sen jälkeen nettikirppiksellä silmiini osui kaksi hyvin edullista Marimekon tyynynpäällistä. Nappasinkin ne sieltä kaveriksi. Näin sain palautettua toiset Marimekon tyynynpäälliset takaisin makuuhuoneeseen. Sohvan alle löytyi juuri täydellisen korkuiset korit lelusäilytykseen. Sieltä on taaperon kätevä etsiä lelunsa ja toivottavasti vielä jonain päivänä kätevä palauttaakin sinne.


Tuosta puusohvasta on tullut kisun suosikki. Vintissä se ei juurikaan kiinnostanut, mutta nyt sen kulmalla on mahdollista makoilla mukavasti ja samalla seurata elämää olohuoneessa. Liinavaatekaappi toimii taas loistavana tarkkailupaikkana. Sen etureunaan on jätettävä pienen kissan kokoinen alue, että kisu pääsee tarkkailemaan korkeuksista palvelusväkeään ja ulkona lenteleviä lintuja.Tuolla kaapin päällä on myös uusi kirjaihastukseni Green Home Book, joka saapui postin mukana perjantaina. Todella kaunis ja hyödyllinen kirja! Kirja ei pelkästään esittele upeita koteja viherkasveineen, vaan siellä on runsaasti hoito-ohjeita kastelusta kasvien lisäämiseen. Erittäin hyödyllinen opus tälle viherkasveihin hurahtaneelle siis. :)

Kivaa sunnuntaita! :)

8 kommenttia

 1. Onpa kivat tyynynpääset! Mä haluaisin kans tuollaisen puusohvan, mutta missään ei taida olla tilaa sellaiselle. Meillä pitäisi olla isompi talo, että mahtuisi kaikki ihanat, vanhat huonekalut tänne =)

  Mä kaihoisasti muistan ajan, jolloin poikien lelut mahtui yhteen laatikkoon. Nyt meillä on pirtti yhtä isoa leikkihuonetta, kun lelut on levitetty kaikkiin huoneisiin =D Me taidettiin joskus vannoa, että lelut pysyy sit lastenhuoneessa eikä niillä leikitä muualla, mutta kummasti se on unohtunut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä täälläkin toivotaan isompaa taloa, että saisi mahtumaan enemmän ihanuuksia. :)

   Voi että, kunpa lelut mahtuisikin yhteen laatikkoon! Meilläkin ne tuppaa leviämään ympäri taloa. Odotan sitä päivää (varmaan turhaan :D), kun lelut löytäisivät myös takaisin paikalleen.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Tuli tehtyä hyviä löytöjä kolmin kappalein. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Sopivat hyvin huoneen värimaailmaan. :)

   Poista
 4. Ompas ihania kuvia! Mikä sävy seinissä on?

  VastaaPoista