Kynttiläjoukkio

Vitriinin siivouksen myötä (klik!) sen päällä ollut peikonlehti matkasi ainakin nyt toistaiseksi keittiöön saamaan valohoitoa. Päälle jäi tyhjä kolo. Myöhemmin satuin katselemaan kuvia viime joululta ja niissä vilahti kynttiläjoukkio. Tuli heti ikävä niiden tuomaa tunnelmaa. Eilen illalla pyhäin päivän kunniaksi olikin hyvä etsiä ne taas esille.


Olen saanut lähes kaikki nämä vanhat kynttilänjalat kummeiltani lahjaksi. Ainoastaan tuo vasemmanpuoleisin on ostettu H&M Homelta. Näistä muodostuu kiva sekalainen joukkio. Kynttilöiksi laitoin ne ihan perinteiset valkoiset kruunukynttilät. En oikein osaa käyttää muunkaan värisiä kynttilöitä tällaisissa kynttilänjaloissa.


Ulkona on jo säkkipimeää, joten on taas aika laittaa lisää valoa sisälle. Kun tätä vuodenaikaa ei voi valoisemmaksikaan muuttaa, niin yritetään ottaa sen tunnelmasta ilo irti. Mukavaa iltaa! :)

6 kommenttia

 1. Itse tykkään myös koota eriparisia kynttilänjalkoja yhteen. Kirppiksiltä löytää monesti todella halvalla tosi nättejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kirppiksiltä näitä löytää hyvin. Tällä kertaa ei ole tarvinnut itse mennä sinne, kun olen tuota yhtä lukuunottamatta saanut kaikki. :)

   Poista
 2. Ihania kynttilänjalkoa, pitäisköhän sitä jo kaivaa messinkiset kynttilänjalat esiin. Kynttilät tuovat kyllä niin ihanaa tunnelmaa. Mukava alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiva vaan! On niin kauhean pimeää jo iltaisin, että mikään lisävalo ei ole turhaa. Tuovat myös ihanaa tunnelmaa nämä aidot kynttilät. :)

   Poista
 3. Ihana tunnelma.♡ Toi H&M kynttilänjalka on aika hauska, en ole tainnut koskaan ostanut mitään sieltä home osastolta. Täytyy ehkä tutustua valikoimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meidän lähelle aukesi jonkin aikaa sitten tuo H&M Home myymälä, niin sieltä on tullut haettua joitakin pieniä sisustusjuttuja. Ostan kyllä paljon kirppiksiltä ja muuten pyrin suosimaan kotimaista, mutta välillä on kiva hankkia tällaisia erilaisia juttuja tuomaan kerroksellisuutta. :)

   Poista