Suomen Kädentaidot 2016

Kävin lauantaina Suomen Kädentaidot-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. En ollutkaan käynyt messuilla pariin viime vuoteen. Mielestäni ne olivat parantuneet huomattavasti edellisestä käynnistäni ja siellä oli valtavasti nähtävää! Valtavasti oli myös ihmisiä ja messut rikkoivat kävijäennätyksen. Kiva nähdä, että käsillä tekeminen kiinnostaa taas. Messuilla vierähtikin nopeasti muutama tunti ja kotiinviemiseksi lähti ennen kaikkea ideoita ja inspiraatiota. Samalla lipulla pääsi vielä Keräilymessuille, mutta koska pää oli jo sen verran pyörällä kaikesta näkemästä, tuli vain käveltyä alueen poikki nopeasti.

Messuilla oli hyvin edustettuna himmelit ja makramee-seinävaatteet. Näihin lähdinkin hakemaan ideoita. Molempiin löytyykin jo tarvikkeet ja sormet syyhyää päästä askarteleen. Eilen illalla syntyikin jo jotain, jonka esittelen mikäli saan otettua esittelykelpoiset kuvat. Tänään ja eilen kun on ollut niin harmaata ja on tuntunut, että yö ei ole muuttunut päiväksi ollenkaan, eikä edes kohtalaisen valovoimainen linssi, jalusta ja kuvankäsittely ei meinaa pelastaa tuhruisia kuvia.
Äitini oli messuseuralaisenani ja hän osti minulle joulupakettiin jotain aivan ihanaa Tuias keramiikan osastolta (viimeinen kuva). Lisäksi löysimme tuleviin tytön kaksivuotisjuhliin suloisen mekon/tunikan Napikkaan osastolta (ensimmäinen kuva). Itse nappasin vielä mukaan Ninnimoin pöydästä ihania pyöreitä joulutarroja.

Harmaudesta huolimatta kivaa alkanutta viikkoa!

9 kommenttia

 1. Oi nuo Tuiasin tuotteet ovat niin ihania! Tahtoo kans! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Pitkään ihastelin näitä vain kuvissa, mutta nyt pääsin ihan hypistelemään. :)

   Poista
 2. Harmi kun asun niin kaukana, olisi ollut mukava päästä messuilla käymään :) Tuiasin tuotteet ovat kyllä upeita, joululahjaksi olen minäkin toivonut yhden jutun ;)

  VastaaPoista
 3. Tuollaisen seinävaatteen haluaisin itsellekin. Ihanan simppeleitä ja lämpösiä♡

  VastaaPoista
 4. Kaunis tytön mekko. Seinävaatteet vai miksi niitä sanoisin ovat kivan ja ilmavan näköiset. Ihania tavaroita kaapissa.

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit, oikein harmittaa kun ei päästy lähtemään. Ensi vuonna sitten uusi yritys, kivaa päivää sinne <3

  VastaaPoista