Talvitunnelmaa

Olipa mukava herätä tänä aamuna, kun yön aikana oli satanut useampi sentti lisää lunta! Näyttää jo vallan talviselta. Talvinen tunnelma on lisääntynyt myös meidän olohuoneessa. Viikonloppuisella mökkireissulla kranssitarvikkeiden (klik!) lisäksi nappasin mukaan vähän vihreää sisällekin. Marimekon Flower-maljakkoon laitoin pienen männyn oksan. Ei juuri helpommaksi ja halvemmaksi voisi asetelma mennä. Tämä on mielestäni ihan riittävä asetelma jo itsessään kauniiseen maljakkoon. En ole liian pönöttävien tai liian aseteltujen asetelmien ystävä.Männynoksa yhdistettynä sohvalla oleviin itse tehtyihin villaisiin sisustustekstiileihin tuo ihanaa talvitunnelmaa. Joillekin tämä voisi jo riittää joulukoristeluksikin. Kaipaan kuitenkin joukkoon vielä sitä joulunpunaista jouluksi. Myös kyntteliköt on asennettava ikkunalaudoille. Nämä kaikki saa kuitenkin odottaa joulukuuta. Tällä hetkellä tällainen talvitunnelma on riittävästi.Otin mukaan myös todella yksinkertaista talvitunnelmaa vitriinin päälle. Siellä oleva kynttiläjoukkio kaipasi seuraa. Innostuin kuvien kanssa kuitenkin sen verran, että niistä riittää seuraavaan postaukseen, joten katsellaan tätä olohuoneen suosikki näkymääni vielä toiste.

Mukavaa talvista päivää! :)

21 kommenttia

 1. Onpa ihana tuo tyynynpäällinen. Ja nuo verhot on niin kauniit! Himoitsen tuota kuosia itsellenikin. Tunnelmallista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tyyny ja verhot ovat myös suosikkejani. Omat verhoni ovat 70-luvulta, mutta on kivaa, kun tätä kuosia saa nykyään myös uustuotantona, jos vanhoja ei tule vastaan. :)

   Poista
 2. Kaunis maljakko ja männynoksa. Höh miksen itse tajunnut tuoda lenkiltäni männynoksaa, kun se on noin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Seuraavalla kerralla sitten nappaat mukaan. :)

   Poista
 3. Tyynynpäällinen on mielettömän kaunis! Mä olen ihan kateellinen, kun tuntuu, että kaikkialla muualla on lunta mutta ei meillä! Tahtoo kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin kateellinen vielä eilen, mutta vihdoin viime yönä saatiin useampi sentti. Toivottavasti sateet saapuu sinnekin pian. :)

   Poista
 4. Voi että tuo tyyny on upea! Soma on myös maljakon ja oksan yhdistelmä, tuo maljakko on omistakin maljakoistani ihan yksi suosikkejani :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Muistankin nähneeni tämän maljakon teillä kirkkaana. Tää on ihana! :)

   Poista
 5. Oi miten ihana tunnelma kuvissa, vihreä on ihana väri! ❤

  VastaaPoista
 6. Näyttää tosi kivalta ja raikkaalta. Tuo männynoksa toimii tosi hyvin pelkistetyssä maljakossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kaunis maljakko ei erikoisempaa tarvitse. :)

   Poista
 7. Kauniita tunnelmakuvia taas! Olen seuraillut blogiasi pidemmän aikaa ja olen kovin ihastunut sisustusmakuusi. Meillä on uuden sohvan hankinta edessä ja en vain löydä tätä Estelleä kauniimpaa. Irtotyynyt mietityttää -miten sohva toimii lapsiperheessä? Noista tyynyistähän saa loistavia majoja rakennettua, mutya pysyykö ne paikoillaan arkikäytössä vai saako niitä olla koko ajan nostelemassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla. :) Estelle on ollut tykätty meillä. Selkänojan tyynyt pysyvät hyvin paikallaan, mutta istuintyynyjä saa korjata silloin tällöin, kun liukuvat ulospäin paikaltaan. Eläväpintainen kangas on ollut armollinen ja siitä on lähtenyt tahrat hyvin pyyhkimällä, vaikka ehkä seuraavaan sohvaan valitsisin irroitettavat vesipestävät päälliset. Kuitenkin ollaan oltu todella tyytyväisiä. Sohva on kaunis ja hyvä istua. Suosittelen!

   Poista
 8. Kaunis tyynynpäälinen. Itse toin myös männynoksan sisälle, kunpa sitä vaan useammin osaisi hyödyntää luonnon ilmaisia maeriaaleja maljakossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Totta! Luonto on loputon aarreaitta ja välillä itseltäkin unohtuu, mitä kaikkea sieltä voi hyödyntää.

   Poista
 9. Meilläkin on männynoksia maljakossa. Kauniin vihreitä ja kestäviäkin.

  VastaaPoista
 10. Meilläkin on männynoksia maljakossa. Kauniin vihreitä ja kestäviäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tuovat kaunista talvitunnelmaa. Ja totta, ovat kestäviä. :)

   Poista
 11. Onpa tunnelmallista, ja talvista!
  Lumista viikonloppua!

  VastaaPoista