Joulutunnelmaa olohuoneeseen

Havahduin viikonloppuna siihen tosiasiaan, että jouluun on enää vajaa kaksi viikkoa! Jokseenkin harvinaista, että meillä ei ole vielä laitettu joulua kotiin havuja ja kukkia lukuunottamatta. Aika tuntuu kiitävän nyt sitä vauhtia, että en meinaa pysyä enää perässä. Joulukoristeettomuus olikin pakko korjata heti sopivan tilaisuuden tullen. Hain kellarista joulukoristelaatikon ja kaivoin sieltä vähän koristeita esille.


Vitriinin päälle laitoin jouluviirin, jonka askartelin viime joulun alla. Tarkempi sepustus siitä ja jonkinlaiset ohjeet löytyy täältä (klik!). Lisäksi ripustin ikkunaan itse lapsena tekemäni tähden. Näillä kahdella koristeella tuli jo heti ripaus joulutunnelmaa lisää.


Kovin paljoa koristeita meillä tuskin nähdään tänäkään vuonna. En ole sellaista tyyppiä, että tykkäisin ripotella koko talon täyteen joulupukki- tai tonttupatsaita tai vaihtaa kaikki tekstiilit jouluisiksi. Tulee se joulu vähemmälläkin.Tontuista puheenollen, erään vanhan koristekaksikon haluaisin vielä löytää. Tiedän, että ne on hyvässä tallessa, mutta en muista millään, minne olen piilottanut ne! Välillä tämä oma hajamielisyys hermostuttaa ja huolestuttaa, mutta kai se vaan kuuluu tähän elämänvaiheeseen, kun monet asiat aiheuttaa stressiä ja tuntuu, että mikään määrä unta ei ole tarpeeksi. Joten jos ne tontut vielä ilmestyisi piilostaan ja tuotaisiin kuusi sisälle, niin ehkä joulu olisi jo siinä.

Kivaa alkanutta viikkoa! :)

4 kommenttia

 1. Minäkään en vaihtele verhoja enkä mattoja. Nyt olen pannut joulukoristeita vähän liikaakin. Aloitin vissiin liian aikaisin. Mua tressaa etukäteen se että ne pitää viedä poiskin melko äkkiä joulun jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siinä tosiaan oma hommansa siivota kaikki koristeet pois joulun jälkeen. Se on myös yksi syy täällä, kun en kauheasti laita koristeita.

   Poista
 2. Mukava kuulla, että hajamielisyyttä on muillakin liikkeellä!
  Toivottavasti löydät tontut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tontut löytyi! Hetki täytyi kaivella kaappeja ja omia muistin sopukoita, mutta onneksi ne lopulta tulivat vastaan. :)

   Poista