Vuoden 2016 parhaat

Vuosi 2016 lähenee loppuaan ja aina näin vuoden lopussa on kiva muistella mennyttä. Kuluneeseen vuoteen mahtuu paljon mukavia juttuja sisustusrintamalla. Ajattelinkin listata niistä omat suosikkini täältä blogista. Vieläkö muistatte nämä?

1. Paras sisustusteko

Tämä oli hieman hankala valinta, koska olisin valinnut mielelläni kaksi. Keittiön vihertävä seinä ihastuttaa, mutta jos vain yksi pitää valita, niin taidan kallistua keittiön puulattian maalaamiseen. Harkitsin maalaamista muutaman vuoden ja toteutin sen vihdoin viime kesänä. Se on aivan ihana, edelleen!

2. Paras huonekalulöytö

Myös tämän kategorian voittaja oli vaikea valita, koska tänä vuonna kotiimme päätyi muutama ihana vanha huonekalu. Muistatte varmaan lipastokaunottaren, tytön perintösängyn, keittiönpöydän ja siniset koulutuolit, kolmannen sinisen tuolin ja 70-lukulaisen liinavaatekaapin (oliko näitä todellakin näin monta?!). Voittaja on kuitenkin mielestäni 50-lukulaiset Svenska Möbelfabrikernin yöpöydät. Uudet yöpöydät oli etsintälistalla pari vuotta ja oli onni löytää näin kauniit.

3. Paras kirppislöytö

Vaikea, mitäköhän kaikkea sitä tulikaan ostettua tänä vuonna! :D Kirppiksillä kiertely on harventunut aktiivisimmista ajoista, mutta kyllä sitä tavaraa tuli silti kotiutettua tänäkin vuonna. Tällä kertaa taidan valita kuitenkin erään lahjaksi saadun esineen: Birger Kaipiaisen Violan. Se oli isännän nettikirppislöytö.

4. Paras DIY

Tätä ei ollut vaikea päättää. Se on ehdottomasti meidän eteisen kaappi! Se on käytössä osoittautunut aivan loistavaksi. Se tekee eteisestä ja sisääntulosta paljon siistimmän ja selkeämmän. Täysi kymppi.

 
5. Parhaat kuvat

Tänäkin vuonna on tullut otettua paljon, paljon kuvia. Suosituimmat kuvani Instagramissa @pilviraitti ovat nämä yhdeksän. Nähtävästi turkoosi Pehtoori, keittiön Nefriitti seinä ja vanhat k-tuolit ovat herättäneet ihastusta. Iso kiitos kun tykkäsitte! Jokainen tykkäys tuntuu mukavana lämpönä sydämessä. Ihanaa, että joku jaksaa kiinnostua pikkuisen blogini jutuista. <3

Mitä teille jäi päälimmäisenä mieleen tästä vuodesta, omasta tai blogini vuodesta? Menikö valintani oikein?

Tämän postauksen myötä haluan toivottaa teille oikein mahtavaa uutta vuotta 2017! Toivon, että pysytte Pilviraitin matkassa tulevana vuotenakin ja tuleva sisustusvuosi on entistä parempi ja löytörikkaampi. Tästä on hyvä jatkaa. :)

14 kommenttia

 1. Hieno vuosi sulla on kyllä ollut, hienoja ja käytännöllisiäkin löytöjä ja tekoja löytyy teidän talosta vaikka kuinka. Aloin miettimään mitkä olisivat omat valintani kodallani, mutta on kyllä yllättävän vaikeaa päättää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Teilläkin on tapahtunut valtavasti vuoden aikana. Talo on muuttunut edukseen. :)

   Poista
 2. Kivat kuvat ja jutut olet valinnut. Oikein mukavaa alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja on kulunut teillä vuoteen 2016.
  Mukavaa alkavaa uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
 4. Teillä kyllä tapahtui aika paljon remonttirintamalla, keittiö on muuttunut huimasti! Onnea teillekin tulevaan vuoteen♡

  VastaaPoista
 5. Upea vuosi <3 Tuo eteisen kaappi on aivan mahtava ja hienoa, että on todettu myös käytännössä toimivaksi ratkaisuksi! Nähdään ensi vuonna ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ollut ihan huippu! Ei enää kaameita takkiröykkiöitä siellä täällä. :)

   Poista
 6. Kiva postaus, pitäisiköhän kopioda omaan blogiin :) Noista sinun jutuista ehdoton suosikki tuo diy kaappi, juuri sitä parasta antia, mitä tämä bloggailu tuottaa, ideoita jaettavaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos postaus inspiroi! Olen myös samaa mieltä, että hyvät ideat on tehty jaettavaksi. Blogien parhautta. :)

   Poista
 7. Kiva katsaus! Ihania sisustusratkaisuja ja kirppislöytöjä. Mukavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista