Esteri

Viime postauksessa oli keväinen hempeä kimppu, mutta keittiöstä löytyy vieläkin ripaus punaista joulutunnelmaa amarylliksen muodossa. Se oli venyttänyt itselleen niin pitkän varren, että ei pysynyt enää tukevasti pystyssä. Leikkasin sen sitten irti ja laitoin pieneen narupurkkiin. Amaryllis vaikuttaa todella kestävältä näin maljakossakin. Pöydällä on myös sinisiä kukkia, nimittäin mukin kyljessä. Tämä Esteri-muki kuuluu Arabian Suomi 100-tuotteisiin. Koristeen on suunnitellut Esteri Tomula vuonna 1973 ja se on alunperin suunniteltu Arabian tehtaan 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Mielestäni on hauskaa, että Arabia on ottanut uudelleen tuotantoon näitä kauniita, suomalaisille tuttuja ja rakkaita kuvituksia Suomen juhlavuoden kunniaksi.


Toivottavasti teillä on ollut mukava viikko. Pian on kuitenkin aika virittäytyä viikonloppufiiliksiin, joten haluan toivottaa teille oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua! :)

3 kommenttia

 1. Tuo on se kolmas sarjasta, jonka haluaisin omistaa. Pastoraali ja Hattara on jo hankittuna.
  Mätsää just eikä melkein sun verhoihin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pastoraali ja Hattara on kauniita myöskin. Mietin kaupassa tämän ja Pastoraalin välillä, mutta valinta kallistui tällä kertaa tähän. Katsotaan, tuleeko näitä hankittua lisääkin.

   Poista
 2. Kylläpä toi amaryllis sopii hyvin ton maiseman kanssa.

  VastaaPoista