Makramee seinävaate punoskuteesta

Tulipa harvinaisen pitkä blogi- ja sometauko! Viime torstaina palelin koko päivän, mutta syytin navakkaa kylmää tuulta ja ulkoilua. Perjantaina iltapäivällä oli jo pakko todeta kuumemittarin näytöltä, että ei syynä sittenkään ollut kylmä ilma. Muutama päivä tässä tulikin sitten maattua sohvan pohjalla kovassa kuumeessa. Luonnollisestikaan blogiin kirjoittelu tai kameraan tarttuminen ei ole ollut päällimmäisenä mielessä.


Tänään olo on sen verran kohentunut, että jaksoin jo istahtaa koneelle. Kameraa en tänäänkään jaksanut kaivaa esille, mutta onneksi koneelta löytyi kuvia, jotka jäi ennen joulua julkaisematta. Tein silloin toisen makramee seinävaatteen. Ensimmäisen ohjeineen voit katsoa täältä (klik!). Tähän toiseen käytin Lankavan Paula punoskudetta ja mallia otin Käsityömessuilla näkemistäni seinävaatteista. Ohjetta tähän minulla ei ollut, mutta kun ensimmäisen työn kanssa sain treenattua tekniikan ja solmut kohdilleen, tämä syntyi helposti ilmankin. Ja kyllä, koukussa ollaan edelleen! Harmi vain kuin meillä on seiniä  liian vähän. ;) Mietin vielä, mistä tämä löytäisi paikkansa. Ja pitäisikö nuo kuteet leikata aavistuksen lyhyemmiksi.Nyt kun olen päässyt pois sohvan pohjalta, niin seuraavaksi voidaankin siirtyä sänkyasioihin. Nimittäin se oikea, pitkään etsimäni, sängynrunko löytyi heti vuoden toisena päivänä ja viime viikolla saimme sen kotiin ja koottua. Tarkoituksenani oli kirjoitella sängystä jo viime viikolla, mutta katsellaan jos tässä parin päivän sisään saisin postauksen aikaiseksi. :)

Mukavaa maanantai-iltaa!

12 kommenttia

 1. Tosi kaunis. Itse en ole näitä kokeillut, mutta ihaillut muiden tekemiä.Pitää tutkia sun ohjeita jos ja kun innostun tällaista värkkäämään 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kokeile rohkeasti vaan. Tämä on helppoa, kunhan ensin opettelee pari perussolmua.

   Poista
 2. Kaunis seinävaate ❤ Mä oon tuollaisesta haaveillut jonkin aikaa, mutten ole vielä keksinyt sille hyvää paikkaa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nämä on kyllä ihastuttavia ja näitä on paljon esillä vähän joka paikassa. Toivottavasti keksit paikan teiltäkin. Meillä on yksi olohuoneessa ja tämä odottelee jo vintissä ripustamista.

   Poista
 3. Ihana, mun pitäis kanssa toimertua harjoittelemaan solmuja. Haluaisin meidän makkariin Makrameen ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kokeile vaan. Tämä on helppoa. Parilla perussolmulla saa jo paljon aikaiseksi. Tällainen kävisi hienosti teidän makkariin.

   Poista
 4. Samoin meillä^ makkarin seinä huutaa seinävaatetta. Ihan hirmu hieno sun tekele taas.♡

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis ja siististi solmuiltu seinävaate! Minäkin olen näitä ihaillut, sopisi todella hyvin meille makuuhuoneeseen. Joissakin liikkeissäkin olen niitä nähnyt, mutta omatekoisessa on tietty aivan eri tunnelma. Jos sinulle kertyy ylimääräisiä, ainahan voit laittaa arvonnan pystyyn :)

  VastaaPoista