Pocket

Jouluna paketeista paljastui taas monta kivaa lahjaa. Joulu on hyvä tekosyy antaa ja saada sellaisia lahjoja, joita ei ehkä muuten raskisi hankkia. Yleensä toivomme siskon kanssa samanarvoisia lahjoja toisiltamme, joita emme ole itse itselle tulleet hankkineeksi. Tämä on hyvä tekosyy saada hankkittua kaivattu juttu. Tänä vuonna sisko toivoi huivia ja itse toivoin helpotusta postikaaokseen. Inhoan sitä, kun postit ja avaamattomat laskut lojuvat siellä sun täällä ja niitä saa aina siirrellä pois tieltä. Kaipasin niille selkeää omaa paikkaa.


Siskon paketista paljastuikin helpotusta tähän asiaan. Sain kaksi Normann Copenhagenin Pocket-säilytintä. Isompaan valkoiseen sujahtaa kätevästi postit ja pienempään vihreään isäntä saa tyhjentää taskuistaan mm. rahapussin. Ajattelin hankkia vielä yhden tai pari lisää jossain vaiheessa. Sen verran käteviksi nämä ovat osoittautuneet.Kiinnitimme Pocketit tuohon käytävän seinälle lähelle kuistia, kun kuistilla ei ole yhtään vapaata seinäpintaa. Se on lähes kokonaan ikkunaa ja ovea ja ainoalla seinänpätkällä on se itse tehty kaappi. Pocketien kaveriksi tuli uusi kokovartalopeili. Sellaista kun ei olla saatu vielä lähes kuuden vuoden aikana hankittua lähelle eteistä. Tämä oli todella huokea budjettivaihtoehto ja löytyi niinkin trendikkäästä sisustusliikkeestä kuin Tokmanni vajaalla 14 eurolla. Joku vanha peili-ihanuus olisi ollut kiva tässä, mutta en löytänyt tarpeeksi kapeaa.

Leppoisaa sunnuntaita! :)

8 kommenttia

 1. Onpa oiva ratkaisu! Saman asian kanssa olen itsekin pähkäillyt : postit lojuvat pitkin keittiön pöytää ja tasoja. Mikä kiinnityssysteemi noissa muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kieltämättä hyvä keksintö. :) Näissä on sellainen kiinnityspala, joka ruuvataan seinään ensin. Sitten itse säilytin painetaan/liu'utetaan kiinnityspalan päälle. Näin ruuveja ei jää näkyviin. :)

   Poista
 2. Totta on, postilla sais olla hyvä paikka, kun sen kädestään laskee. Tuohan on hyvä idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Postikasat tekee niin epäsiistin ilmeen, että on kiva, kun niillä on oma siisti säilytyspaikka. Meillä kun niitä ei aina ehdi heti lukemaan tai viemään laskuja paikalleen.

   Poista
 3. Löysin sattumalta blogiisi googlen kautta kun etsin retroverhoja :D Sieltä löytyi sinun 2013 tekemäsi postaus jossa oli ihanat, finlaysonin kukkaverhot :) Kysynkin epätoivoisesti, että ethän ole luopumassa niistä verhoista? Kovasti olen yrittänyt etsiä retro tyylisiä verhoja kotiin ja nuo olisi kyllä tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne! :) Muistankin mitä verhoja tarkoitat ja ne on edelleen tallessa. En taida olla kuitenkaan luopumassa niistä vielä. Kiva kun kysyit kuitenkin. :)

   Poista
 4. Itselläni on tuo pocket ollut tuulikaapissa reilun vuoden ja se on osoittautunut todella käteväksi. Mitään tasoa tuulikaappiin/eteiseen ei mahdu, mutta tuohon saa laskettua postin/avaimet/hanskat käsistä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä pienen tilan pelastuksia! Kiva, kun tämä toimii teilläkin. :) Olen täysin ihastunut näihin ja tulen varmaankin hankkimaan yhden tai pari lisää.

   Poista