Viikonloppukimppu


Olin ajoissa liikkeellä, kun päätin hakea omaksi ilokseni jo tänään viikonloppukimpun. Eilen tuli siivoiltua, kun vihdoin jaksoin tarttua imuriin ja moppiin kuumeen jälkeen ja mielestäni puhdas koti vaati uudet tuoreet kukat. Täällä Tampereella Lamminpään Kukka on tehnyt ison ja rohkean investoinnin, kun uusivat myymälänsä täysin. Poikkesin nyt ensimmäistä kertaa katsomaan heidän uudistuneita tilojaan. Upealta näytti, todellakin! Suosittelen käymään.

Kimppuun valitsin suosikkejani anemoneja. Hieman keväisempää ilmettä tuovat ihanat vaaleanpunaiset tulppaanit. Mielestäni tästä tuli oikein kaunis ja herkkä yhdistelmä. Laitoin kimpun Aalto maljakkoon. Se onkin pysytellyt pitkään kaapin suojissa, mutta näyttää nyt pienen tauon jälkeen taas niin ihanalta. Kummasti olohuone ja oma mieli piristyi heti tämän kimpun myötä. Täytyisi ottaa tavaksi.

Huomenna perjantai ja kohti viikonloppua! Joko teillä on viikonloppukukat hankittu?

9 kommenttia

 1. Ihana kimppu ja sopii todella hyvin tuohon aaltomaljakkoon! :)
  Mukavaa ja puhdasta viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. En kestä miten ihana koti teillä on! Haaveilen miekin vanhasta omakotitalosta, joten täällä on hyvä käydä kuumeilemassa ja ideoita bongailemassa.

  Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos! Mukavaa, että tykkäät ja tervetuloa bongaileen ideoita jatkossakin. :)

   Poista
 3. Ihana kimppu. Mä meen huomenna ruokakauppaan, mä taidan kans ostaa kukkakimpun itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kukilla on piristävä vaikutus, suosittelen.

   Poista
 4. Kauniit nuo anemonit, uusi tuttavuus minulle. Kimppu on kokonaisuudessaan herkkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä tutustuin anemoneihin paremmin viime keväänä toisaalla ja siitä asti niitä on tehnyt mieli omaan kotiin.

   Poista