Aurinko olohuoneessa (+arvonnan voittaja)

Tänään on saatu nauttia vallan ihanasta ja jo hieman keväisestä säästä. Aurinko paistoi hetkisen ennen laskuaan meidän talon länsipuolella olevaan olohuoneeseen niin ihanasti, että oli pakko nousta sohvalta ottamaan pari kuvaa.


Ilta onkin mennyt taas mukavasti neuloen kaulahuivia ja katsoen Suomen kauneinta kotia. Se onkin ihan suosikki ohjelmani! :) Jos ihastuit tänään finaaliin päässeeseen ihanaan vanhaan puutalokotiin, niin kannattaa kurkata myös Maijun blogiin. Ikävä kyllä, Maiju pisti sen tauolle hetki sitten, mutta toivotaan että aika ja inspiraatio vielä joskus riittäisi blogin pariin. Instagramista hänet löydät @maiju_saw. Täytyypä jakaa samalla vielä toinenkin vinkki. Nimittäin blogiystäväni Kati pääsi upealla kodillaan jatkoon viime viikon jaksossa. Kannattaa tutustua heidänkin kotiin ja etenkin upeisiin tapetteihin. Kati kirjoittaa Call it home-blogia ja Instagramista Katin kodin löytää @callithomeblog.Loppuun vielä täällä blogissa/Facebookissa suoritetun hamam-pyyhearvonnan voittajan julkistus! Kiitos kaikille, kun osallistuitte niin sankoin joukoin. Erityiskiitos Linalle mahtavista palkinnoista. :) Mikäli voitto ei osunut nyt kohdalle, niin Linan nettikaupasta tai Tampereen Aleksanterinkadun kivijalkamyymälästä saat ostettua omat kevyet ja pehmeät pyyhkeet. Arvonnassa onni suosi tällä kertaa Lauraa, joka lunasti arpansa Facebookin kautta. Hänelle siis lähtee kaksi ihanaa Ranta-pyyhettä. Onnea! :) Lähetän Laura sinulle pian viestiä yhteystietojen vaihtoa varten.

Mukavaa iltaa! :)

6 kommenttia

 1. Ihanan aurinkoisia kuvia ❤
  Mie katsoin kans Suomen kauneinta kotia ja olen niin iloinen että Maijun superkaunis koti meni jatkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Suomen kauneinta kotia on ollut tosi kiva katsoa, kun siellä on ollut nyt tosi monta upeaa kotia. :)

   Poista
 2. Ihana ihana aurinko <3

  Harmi tosiaan, että Maijun blogi on tauolla, siis toivottavasti vain tauolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopettamisesta hän kirjoitti, mutta toivotaan, että se oliskin vain tauko. Heidän kaunista kotiaan katselisi mielellään enemmänkin. :)

   Poista