Kaulahuivi loppusuoralla

Täällä aletaan olla loppusuoralla Muita ihania kaulahuivin kanssa! Vielä jokunen kuvio on tulossa. Kuten kuvista näkyy, tästä huivista ei tule mikään ohut liru, vaan se on reippaan muhkea. Tätä ei myöskään saa tungettua takin sisään, vaan tämän kanssa täytyy kulkea reippaasti huivinpäät hulmuten. :D


Jännityksellä odotan sitä hetkeä, kun huivi on valmis ja saan kietoa sen kaulaani. Täytyy sanoa, että tykkään siitä jo nyt tosi paljon! Kun värit ovat omia suosikkejani, niin se tuntuu omalta. Vaikka odotan jo niin kevättä, nyt tekisi mieli toivoa vielä yksi lyhyt pakkasjakso ennen lumien sulamista. Jos ei näin kuitenkaan käy, niin onneksi niitä talvia tulee vielä.Onko siellä ketään muuta, joka on innostunut tähän kaulahuiviprojektiin mukaan? Suosittelen katsomaan Instagramista tägin #muitaihaniakaulahuivi kuvat, aika herkkuja!

Mukavaa torstaita! :)

10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! :) Tykkän itsekin tosi paljon. Vähän kyllä jännittää, kuinka muhkea ja lämmin tämä onkaan.

   Poista
 2. Tosi kaunis malli, tulee hieno huivi. Kait sitä pakkasta tulee, ainakin ens talvena. Tuo on ihanan lämmin kaulalla, voisko pitää hartioilla, onko tarpeeksi leveyttä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Totta, eiköhän niitä pakkasia ja talvia vielä tule. Toivottavasti. Huivi ei ehkä ole ihan niin leveä, että sopisi hartioilla pidettäväksi, vaikka aika leveä ja muhkea onkin.

   Poista
 3. Todella kaunis, ihana kuvio ja herkulliset värit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Muita ihanian Tiina taitaa kuvioiden suunnittelun. :)

   Poista
 4. Voi mitkä värit, siitä tulee todella upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Valitsin tähän omia lemppareitani, niin kieltämättä tästä tulee kiva.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Enää yksi kuvio ja viimeistelyä, niin sitten alkaa olla valmista.

   Poista