Kevätfiilistä olohuoneeseen

Aurinko on paistanut niin ihanasti ja lämpötila on kivunnut reippaasti plussan puolelle, joten sitä väkisinkin alkaa olla kevätfiiliksissä, vaikka nyt eletäänkin vasta helmikuuta ja pitäisi olla se talven paras aika. Keväinen sää on saanut aikaan sen, että nyt tekisi mieli saada väriä ja raikkautta ympärille. Aloitinkin tämän projektin parilla pienellä jutulla.


Olen ihastellut Marimekon Tiiliskivi-tyynynpäällistä upeana uutuusvärinä vihreänä. Kun eilen ystävänpäivän kunniaksi Marimekolla kaikki ostokset pakattiin kaupan päälle tulleeseen logokassiin, niin ajattelin antaa itselleni periksi ja hain hyvän tekosyyn turvin tämän tyynynpäällisen. Tämän Tiiliskivi-kuosin on suunnitellut Armi Ratia jo vuonna 1952, mutta se sopii loistavasti myös tähän päivään ja tietenkin myös tällaiseen 50-luvun kotiin.Myös kukilla on helppoa ja edullista muuttaa fiilistä, joten ostin tänään kauppareissulla ihania vaaleanpunaisia neilikoita. Tulppaanit ovat se tämän kauden ehdoton ykkönen, mutta parhaimmillaan viikkoja maljakossa kestävät neilikat ovat myös todella kauniita ja edullisia.


Nämä ovat pieniä muutoksia, mutta kummasti olohuoneen tunnelma muuttui heti raikkaammaksi ja keväisemmäksi. Olen jo jonkin aikaa miettinyt uusia verhojakin. Nykyiset ovat aivan ihanat, mutta ne ovat olleet ikkunassa jo pitkään, joten välillä olisi kiva saada vaihtelua. En vain ole keksinyt, millaiset verhot haluaisin. Ehdotuksiakin otetaan vastaan. :)

Mukavaa aurinoisen päivän iltaa! :)

10 kommenttia

 1. Kaunis tyyny ja ihanat verhot, sopivat hyvin yhteen.
  Mä ostin viimeinkin tulppaaneita, postasin niistä.
  Neilikat ovat kauniita, ja ne kestävät kyllä pitempään maljakossa kuin tulppaanit, jotenka hyvä ostos sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tykkään itsekin ostaa tähän aikaan tulppaaneita, mutta tällä kertaa halusin jotain kestävämpää maljakkoon.

   Poista
 2. Oikein kaunista ja tuo vihreä tyynynpäällinen on tosi ihana ❤

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikas tuo vihreä. Kyllä sillä värillä saa kevättä luotua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, värillä on väliä ja vihreä sopii hyvin kevääseen. :)

   Poista
 4. Ja just kun katoin, että noi verhot on niiiin ihanat!
  Sopisivat ihan täydellisesti meidän makkariin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot on kyllä upeat ja tykkään niistä valtavasti. Välillä olisi kuitenkin kiva saada vaihtelua, mutta epäilen, että tuskin löydän ainakaan kovin helpolla parempia. Joten olkoon nyt ainakin toistaiseksi tuossa. :)

   Poista
 5. Aurinko on kyllä niin ihana ja lämmittävä. Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Toivottavasti saadaan sitä paljon paljon lisää lähipäivinä. :)

   Poista